Bus45 Doğum yani hastanede da hemen sonra bebek maması kullanılıyor mu çantaya koymaya gerek var mı yada hangi bebek mamasıni kullandınız
gulin-35 Bus45 bazı ozel hastanelerde cıkana kadar verıyorlar sutun gelmesse ama ben her ıhtımale karsı ufak bı kutu alıcam yanıma olurda vermezlerse dıye
Bilge44 Bus45 Her hastane veriyor mu bilemiyorum özelde olacam ama🍼 sezaryen bir de benim geç gelir sütüm filan riske atmak istemiyorum. Mama koyacam ben sarılık beni tedirgin ediyor, ameliyat sonrası zor olur aç kalıp sarılık olmasın inşallah 👶🏻🤷🏻♀️
Asyadilan1 Bus45 mama son çağre. İlk doğumumda almadım biberon bile koymadım çantama çünkü rmecek başka çıkar yolu yoktu. Emdi şükür. Gün muane de sarılık riski vardı doktor mama verin dedi verdik talimatlara göre yok çocuk hala sarılık tam 1 haftalıkken ışın tedavisi oldu doktor istenilen kiloyu aldı mama gerek yok dedi. Mama boşa gitmesin diye 2 3 günde bir verdim. Anlattım çünkü anne sütü en kıymetli. Farz ettim ki eski çağda doğum yapan bir anneyim ve mama yok gibi düşündüm
Gzm14 Bus45 ilk gebeliğimde süt hemen gelmeyince versim ben alıp humana vermiştim şu an 2.gebeliğim eğer heöen gelmezse yine aldıracağm canm çantaya koymadım ben
Ervasevgi Bus45 canım özel hastaneler mama veriyor sütun gelmediği taktirde senin alıp çantana koymaya gerek yok çünkü bebeğin hangi mamayı içeceği belli olmuyor mesela kızıma ilk aptamil verdiler içmedi sonra hipp denedik onu içind e gidip aldık eczaneler hemen hastane dibinde zaten bi koşu gidip alinir