Alperene merhaba bende 36. Haftadayım. Başından beri gülfem hanıma gidiyorum ilk başlarda dedikleri gibi soğuk gelmişti ama ultrason için yattığım zaman aklımda soru işareti olmadan kalkmaya başladım. Çünkü sormadan herşeyi detaylı olarak anlatıyor. Birinci trimester da Tahlillerimde şekerim yüksek çıktığını farketti ve basından beri insülin kullanmamı sağladı, şuan gebelik şekeri olmasına rağmen çocuğum sağlıklı her zaman yardımcı oluyor, kalçamda ödem çıkmıştı kadın bana benden çok üzüldü ve ağrılarımın geçmesi için yönlendirmeği doktor kalmadı, öyle Güler yüz falan bu pandomim döneminde herkeste maalesef mümkün olmuyor, zaten bizlerin bile psikolojileri anlık değişiyor her zaman bize Güler yüz göstermesini bekleyemeyiz. Son ana kadar normali söyledi hep bana inşallah normal olur. Doğumdan sonraki tecrübelerimi de sizin ile paylaşmak isterim . Ama şu bi gerçek herkese iyi gelen size iyi, herkese kötü gelen size kötü gelecek diye bir şey yok. Sonuçta isteklerimiz, beklentilerimiz birbirimizden farklı o yüzden siz içinize sineni yapın :)