Alperene @Sevinc24 39+4′te doğum yaptım 12 gün oldu. O güne kadar doktorla doğumla ilgili konuşmamıştık bile normal olacaktı. Sonra 39+2′de gittiğimde çatı darlığım olduğunu, kemiğimin basık olduğunu ve bu yüzden bebeğin kanala inemediğini söyledi. NST’de düzenli sancım çıkmasına rağmen hiç sancı hissetmiyordum. Bu sancıyla 2 güne bebeğin kanala inmesi gerek, 2 gün sonra hazır gel, eğer hala inmediyse inemiyor demektir, bekleyip sana boşuna sancı çektirmiş oluruz direk sezaryene alırım dedi. Velhasıl öyle de oldu 2 gün sonra geldiğimde sezaryene alındım. Hastanede ortalama 1 saat odanın temizlenmesini bekledik. Saat 1 gibi ameliyathaneye götürüldüm, o masada spinal anestezili bir şekilde titreye titreye doktorun gelmesini bekledik. Saati bilmiyorum ama ortalama 1 saat o halde bekletti ameliyathanede. Geldiğinde yüzüme bile bakmadı tek kelime söylemeden direk işine başladı. Doğum bitince yine yüzüme bakmadı geçmiş olsun deyip gitti. 1 hafta sonra dikişlerdeki bantın çıkarılması ve pansuman için gittim yanına, herhalde başından beri gördüğüm en güleryüzlü ve samimi haliydi. Herkese mi böyle, o günkü moduna göre mi davranıyor bilmiyorum yargılamak istemiyorum ama benim deneyimim böyle. Yanımda hastaneye gelen doktorla tanışan kimse de sevmedi kadını.