Celiklibusee Kızlar göbeginiz ne zaman belli olmaya basladı benim daha belli olmuyor dısardan 😊 16+3üm daha erken sankii
DenizSayer Celiklibusee valla canım yapıyla alakalı sanırım 18 haftamda belli oluyordu 17 de minik minik sinyal verdi şu an 19 haftamdayım belli yani hafif küçük👼🏻🤰🏻
Mimii Celiklibusee Haftaya kadar dümdüzdü hiç göbeğim yoktu üstelik zayıf hamile kaldım ve hiç göbeğim yoktu şu an 23+5 ve göbeğim artık var bir anda çıkıyor hala dışardan bakıldığında belli olmuyor ama dar giydiğim de çok güzel görünüyor ❤️
HasretYildirim Celiklibusee 20. haftadan itibaren yavaş yavaş belirginleşmeye başladı ama ondan öncesinde de kilo almışım gibi çıkmıştı. Şuan 27. haftadayım futbol topu yutmuş gibiyim, hamile göbeği oldu. Baya belli oluyor.
DenizSayer Celiklibusee yok canım kesinlikle öyle endişelerin olmasın arkadaşım 29 haftasında karnı daha yeni yeni çıktı benle aynı gibi ben daha ileri hafta gibi duruyorum hatta ama merak etme 20 25 te çok tatlı bir hamiş göbeği oluyor🤰🏻👼🏻
Danlacan Celiklibusee hiç endişelenme benim 4 ay geçene kadar kimse inanmıyordu hamile olduğuma 20 den sonra balona döndüm 😂şiştim hem göbek hem kilo 😣