Didem34 öncelikle çook geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah 🙏 benim spinal anestezi olmuştu ama anladığım kadarıyla sizin panik olmuşsusunuz çok. Çünkü bende hissettim. Hatta doktor ilk kesmeye başladığında şuan daha kesmiyorum bebeğin duruşuna bakıyorum demişti hayır kesiyosunuz ve hissediyorum diyip gülmüştüm. Karnına bastırıldığı an evet canınız acıyor benimde canım fazlasıyla acımıştı ama bebeğimi görmeye saniyeler kaldığını bildiğim için hiç birşey umrumda değildi. Aslında siz o sıra canınıza o kadar odaklanmışsınız ki burda doktorun hatası var diye düşünüyorum size o sıra bir kaç rahatlatıcı kelime söylese belki de şuan ki düşünceniz farklı olurdu. Çünkü doktorum bnim kafamı dağıtmak için şarkı açtırmıştı, muhabbet etmişti hani yeterki odaklanmıyım diye. Genel anesteziyle görümcem oldu sezeryan onu gördüğümden beri asla olmam diyorum. Hatta onu öyle gördüğüm için şimdiki doğumumdan bir süre sonra başka bir ameliyat olmam gerekebilir onu bile bu yüzden istemiyorum farklı tedavi yöntemleri araştırıyorum 😀