Elifsaresmom İlk kızımda lansinoh biberon kullanmıştım. Emzik tutmamıştı. Şimdi biberon için avent ve lansinoh arasında kaldım. Emzik için hiç fikrim yok. Siz ne düşünüyorsunuz anneler?
MucizeAnnesii Elifsaresmom avent ile dr browns aldım ikside antikolik . Emzik de avent aldım tutmazsa dr browns denerim diyorum 😀
demetinceyildirim Elifsaresmom bende biberon lansinoh kullanıyorum hem süt sağma makinemede uyuyor .Emzik avent damla uclusunu kullanmıştım büyük oğluma bundada aynı almayı düşünüyorum.
Linasalamandre Tomme tippe anne memesine çok benzediği için bebekler kolay tutuyormuş onu deneyeceğim
mercimeginanne Burcuckmk chicco tavsiye ettiler aldım ama almaz olaydın her damlaso begeğimin genzine sıçradı. Daha biberonu eyerken damlamaya başlıyor. Aventte öyle olmuyor.
Denizzz88 Elifsaresmom ben biberon Nuk marka cam aldım oda anne göğüsüne çok yakınmış. Emzik olarak yeğenim hiç emmedi ondan kalan hiç kullanılmamış emzikleri aldım avent ve chicco marka bakalım bizimkide istemezse boşuna almıcam eğer tutarsa emziği alırım yenilerini
Eylulunannesi-2 Elifsaresmom emzik henüz almadım. Çünkü yegenim avent emzigi almadı gitti nuk un emzigini aldı bir tek. Bende karar veremedim. Bips in emziklerini göruyorum hiç. Bir bebek reddetmemş yorumlara göre ve renkleri cok sahane. Sanırım onu denyecegm deneyeven varsa bana fikrni söyleyeblir.
Eryener93 Elifsaresmom bende şimdiden dr. Browns anti kolik biberon setini sipariş ettim, emzik olarak bibs’ide Aventi de alıcam hangisini kullanırsa artık, bibsden be avent normal emziği çok tercih ediliyor
harece Biberon tomme tippenin hem suluk hem biberon başlıklı olanı aldım. Emzik Avent düşünüyorum eşimin abisi bebek mağazasında en iyi yorumlar aventinmiş öyle dedi. Tutar inşallah
mercimeginanne Burcuckmk bence avent alınca ne demek istediğimi anlıycaksın cnm. İnş sen sorun yaşamazsın ama bn daha ilk kullanımda nefret ettim