Eminos123 44Queen ince file oneririm kopuklu olablar soguyunca bebek usur onu isitasiya kadar ve file hizli kurur kesinlikle ince file
momof3 44Queen Ben köpüklü öneririm.Yalnız yıkadım hep bebeğimi çok kullanışlı oldu.Üçüncüye hamileyim yine köpüklü alacağım nasipse büyük kolaylık
melikeyldrm_54 44Queen ince file aldım ben. Köpüklü kullananlardan duydum kurumuyomuş bide onla uğraşmaya gerek yok bence ince file en rahatı
44Queen Eminos123 benim aldığım küvette ince file vardı yaza geliyor doğum acaba dedim rahat eder mi bebek bide köpüklü alayım diye düşündüm hazır indirim varken
44Queen momof3 Hepsiburada indirim var alacaksan 😇 güzel bi tane buldum köpüklü kararsız kalınca burada sorayım dedim
Eminos123 44Queen hic alma derim yazin hemen de kurur file benim dogumum da yaza geliyor oglda file olandan cok rahat etmiştim yine aynisini kullanirim
44Queen Eminos123 ince filesi var küvetin içinde olmadı onu denerim kışa doğru zorlanırsam köpük alırım olur mu
1incir İlkinde file kullandım yine file kullancam Zaten 3 aylık olunca fileyide bırakıyoz içine seriyorum kirli kıyafetleri tamamdır 😂