Kızlar happymomdan geçis yapmıs bulunuyorm buraya😍 sükürler olsn rabbime hayal gibiydi gerçek oldu kucagıma aldım yavrumu 38+6 da sezeryan oldum. Çatı eğriliği yamuk ve darlıgı oldugu icin bana doktorum ve ebe sezeryan dogumu uygun gördü bende kabul ettm tabiiki. Normalde gün almstk 1 nisanda olacaktı fakat 31 mart sabahı hafif sancılarm vardı kasılma toplanma gibi sabah 7 de kalktm doktoruma yzdm riske atmamak adına nst istedi hastaneye gittm ve sancılarm 20-30 larda cıktı dktor sancı yok dedi. Ebeye acıklıgım var mı onu baktırmak istedi catı muaynesi oldm ve bagıra cagıra 🙄dısarıda beni dogum yapıyorm sanmıslar o kadaf bagırmısımki esime dogum mu var diye sormuslar. Ebede seninn çatın cok kötü cok dar parmagım bile içrde dönmüyor sen asla normal doguramazsn zaten dedi bende yarın icin sezeryan günü aldk dedim. Açıklgımda hic yoktu. Neyse sonra doktorum beni bekle muayne edicem ultrasonda dedi bende dogum olmazdır sancı yok acılmada yok yarını bekler diye bitane pogaca yedim doktoru beklerken. Sonra doktorum geldi ultrasonla baktı ve bebegimin suyu cok azalmıs sadece kenarda biraz kalmıs dedi 4te 1 kadar dedi ve tansiyonum 15-9 15-10 larda cıkıyordu hep riske atamam yatıs veriyorm dedi ama pogaca yediğim icin 4-5 saat bekliycez mecbur dedi yatısım yapıldı odaya yerlestk damar yolu açıldı serum yedim nst derken geldi çattı dogum zamanı kıyafetleri giydim kurbanlk koyun gibi götürülüyorm😂 ailem arkamda herkes bi duygusal aglıyor. Ben spinal istedim istemez olaydm pismanım. Belden baya ugrastılar vurmak icin neyse sonunda vurdular uzandm masaya bi sıcaklık hissettm bacaklarmda ama oynatabiliyodm doktoruma hissediyorm ayagımı oynatıyorm falan diyorm doktor isleme basladı kesik atttıgnda hafif bi yanma hissettim hocam hissediyorm diyorm hissetseydin duramazdn dedi sonra karnıma aşşa dogru bastrmaya basladılar o zaman öldüm işte canm acıdı giibi oldu bi kaç kez bagırrdm canm acıyo hissediyormmm diye baya paniklemisim anestezi doktoruda damar yolundan basmıs igneyi beni tamamen bayıltmıs🤣 ayıldıgımda odaya gelmistm yeni noldunu anlayamadm beni bayıltcaklarnı söylemediler bile birden bi kalktm odadaym hersey bitmis kızım yanıma gelmis herkes odada noldu ya dedim sanki 10 dk bi uyumus uyanmıs gibioldm😂 cok hafif uyandımm yani. Ama cok pisman oldm spinal tercih ettiğime keske en basta genel deseymisim.. tabi acılarım agrım cok oldu bi yandan dikis agrısı diger yandan kasık agrısı cok kötü oldm inledm hep iğneler serumlarla daha iyi oluyordum. Ayaga kalkma olayındada tansiyonum düstü nefesim kesildi ilkte kalkamadım dogrulamadm cok zor yürüdüm. Bugün 5.günüm ve yeni yeni kendime geliyorm diyebilirm kızlar cok zormus sezeryanda yada bana öyle oldu bilmiyorm. Benim hikayem böyle sormak istediğiniz bisey varsa sorun cevaplarmm mutlaka☺️☺️