MerveKontakay Kızlar daha öncede yazmıştım sürekli nst takibindeyim ve sancılarım çıkıyor diye ama yüksek tansiyon nedeniyle sezeryan olucam bugün doktorum alttan muayne etti 2 cm açıklık ve tansiyonum malesef küçüğü 10 çıktı acil sezeryana alınıyorum dua edin 36+2 😢
Merymery MerveKontakay rabbim yar ve yardımcınız olsun iyiki takip ettirmisssin tansiyon gebelikte cok tehlikeli sağlıkla kucağına alirsin insllh hic bir isleme gerek klmadan acısız bir sezeryanin olur insllh
pnrylcn MerveKontakay dualarim sizinle canim. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Guzel yarinlarinz olsun bebisinle
CansuDemir MerveKontakay Allah ve melekleri yanındadır.41 besmele çek,sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Hande2017 MerveKontakay Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin meleğini🙏🏽Kolay sağlıklı bir doğum olsun inşAllah 🙏🏽
Cnnhls MerveKontakay Canım benim ya daha yeni konuşmuştuk hadi bakalim rabbim hayırla sağlıkla almayı nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz 😘
MerveKontakay Kızlar hepinizden Allah razı olsun bugün 2. Günümüz dualarınız için ayrı teşekkür ederim 🙏🏻