Bademmmm Arkadaşlar bilenler yazarsa çok sevinirim benim ilk gebeliğim bu 39+3 de veya 39+4 veya 5 de sezeryan olur mu yoksa geç mi sezeryan için illa 37. Haftada alınması mı gerekiyor
Aslhn_gms094 Bademmmm hayir ben 2. Sezeryanimi olcam cuma gunü tam 39 haftam oluyo 37 cok erken bi sıkıntı olmadigi surece durmasi iyi
Kimkibu Bademmmm yok ben sezeryanda dogum yapacagım doktorum kendi gelmek istemezee 39. Haftada alacagız dedi ne kadar durursa kardır bebek için dedi o yüzden haftası yok bence sezeryanın
Bademmmm Ldy yanlış sormuşum yani ilk gebeliğim benim bu 38 haftada degilde 39. Hastamda sezeryan oluyor mu yoksa geç mi oluyor şart mı yanı 38. Hafts
Bademmmm Sedakbyk geç olmuyor yani demi atıyorum 39+4 de sezeryan olabiliyorsun bana geç kalırsın 37 de almamız gerekiyor demezler yani ilk gebelikte sanırım sorun olmuyor mus 39. Haftada almak
Sedakbyk Bademmmm 37.hafta almazlar sezeryana zaten doktorum anne karninda ne kadar kalirsa o kadar iyi demisti.
Bademmmm Aslhn_gms094 yanlış tuşa basmışım 38 demem gerekirken ben suan 37*5 günlük hamileyim ama 38. Haftamda degil de 39. Haftamda sezeryan olmak istiyorum bunun için geç derler mi doktorlar dedim
Bademmmm Aslhn_gms094 devlette olacağım ben söylesem kabul ederler sanırım 38*4 Değil de 39. Haftamda
Aslhn_gms094 Bademmmm bende devlette olacagim 38 haftadamda kontrole gttim 39 haftaya gün verdi hangi sehir hastane sizinki
Cepni Ben devlette 41. Haftada oldun canım devlet sağlık açısından Bi problemin yoksa 42 ye kadar bekletiyolar dedi orda bekleyen bayanlar
mmek_2014 İlk sezeryanımı 41+2 de ikinci sezeyanımı 38+5 de oldum. Geç olmaz canım. Doktorunla görüşürsün bir sıkıntı yoksa 40 a kadar beklenebilir.
Bademmmm mmek_2014 ben bilmiyordum bunu ilk gebeliğim ve 38. Haftamda alınması gerekiyor sanıyorum öyleyse biraz daha dursun çocuk daha iyi umarım devlet bunu kabul eder
mmek_2014 Bademmmm planlı sezeryan olunca genelde 38-39 haftalarda alınıyor ama anne beklemek isterse bir sıkıntı da yoksa tabiki beklenir. Sonuçta bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi 😊
Bademmmm Kimkibu demi ben bunu bilmiyordum ben 38. Haftada almak şart diye sanıyordum 38. Hafta oldu mu bebek icin geç olur diye düşünüyordum
gulin-35 Bademmmm hayr gec degıl tam zamanı hatta dayanabılıyosan sorunun yoksa bıraz daha bıle bekleyebılırsın benek ıcın bır gun bıle onemlı anne karnında