MercimekveAnnesi16 Kızlar forum sitesi sürekli error veriyor bende ya da birden uygulamadan atıyor sizde de böyle oluyor mu ya güncellemeden sonra böyle olmaya başladı
Miray889 MercimekveAnnesi16 aynen hatta az önce yine oldu bir hata oluştu diyo eror veriyor gir çık gir çık yapyorum her gün bu sorunla karşılaşıyorum @HappyMom
yasemin333 MercimekveAnnesi16 hergün hergün aynı sorun bıktık artık moderatörlere bakacak olursak yok düzenleme var yok uygulamayı kapatıp açıyorlar hata vermesin diye ama hiç düzeldiği yok.Bu kadar kullanıcısı olan bir uygulama nasıl hergün hata verebilir anlamıyorum.
MercimekveAnnesi16 Dilara0638 yasemin333 Balbocegi_ Miray889 valla bende bıktım uygulamaya güncelleme geldi sürekli hata vermeye uygulamadan atmaya başladı mesajlar bile bazen gitmiyor buna bi çözüm üretilmesi gerekiyor
Dilara0638 MercimekveAnnesi16 kesinlikle ya bi sorun oluştu diyip atıyor uzun süre giremiyorum inşallah çözümünü bulurlar
Gulsurmeli MercimekveAnnesi16 Merhaba canımız annemiz, Şu an sorunsuz girebiliyor musunuz? 00:00′ds yoğunluktan ve bildirim anlarında yine yoğunluktan hata verebiliyor. 🌹
Gulsurmeli MercimekveAnnesi16 Bu saatlerde yoğunluktan dolayı aksaklıklar yaşanabiliyor, ekibimiz üzerinde çalışıyor bu durumun. Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim.. 💐
MercimekveAnnesi16 Gulsurmeli peki ilginiz için teşekkür ederiz umarım çözülebilir bi sorun olur hayırlı akşamlar 🙏🏻
Eddakaya Ben net 1 aydır uygulamayı kullanamıyorum direk atıyor uygulama defalarca sildim yükledim ama olmuyor eski telefonda sorun yok uygulama orda çalışıyor ama yeni tlfonda maalesf üzgünm