Nusyaa Kızlar transferin 10.günü 72, 12.günü 145, 14. Gün 269, 16.gün 418 çıktı doktorum değer iyi diyor ama iki katı değil ki 🤔 artış az gibi geldi bana tecrübeli arkadaşlar yorum yaparmısınız
Denizyildizii Nusyaa evet az artmış ama doktor iyi dediyse sıkıntı yok demek benim de 10. Gün 101 di 13. Gün 351 oldu birdahada yaptırmadım. 6+1 de kontrole çağırdı kalp atışını falan duyduk çok şükür. Sizin kontrol ne zaman
Mavi34 Nusyaa öncelikle hayırlı olsun canim. Değerler ortalama yüzde 70 kadar artması lazım tam.2 katına gerek yok. Senin güzel artmış. Kan verdiğin saate göre bile değişik olur dert etme
Nusyaa Busbushatun ama burda en az iki katı artmalı falan yazmışlar baya araştırdım kafam karıştı internettede %60 yazıyor benimde ancak okadar artmış sağlıklı olsunda Allahım 🤲
Nusyaa Minigimyolda ilk değer fazla artmış ama sonrası giderek düşüş yaşamış mesela en son yaptığım ancak %60 artmış ondan şüphelendim bugün daha yüksek çıkmasını bekliyordum ama 418 az gibi sanki
Busbushatun Nusyaa yuvarlak hesap 2 kat denıyor ama bılmsel olrk yuzde 60 yeterlı gorunuyor korkma canımm
Nusyaa Denizyildizii 8 gün sonra kese gözükür dedi. Hayırlı olsun gebeliğiniz benimde sorunsuz görünür inşallah
Minigimyolda Nusyaa benim ilk değerlerim 3 kat artmıştı lekelenme olunca tekrar bakılmıştı 3 günde iki kat bile artmamsti ama çok şükür sağlıklı ilerliyoruz o yüzden çokta sıkıntı yapma herkesin yükselişi farklı oluyor
Nusyaa Busbushatun seni yorumlardan biliyorum 2 tüp bebek yaptırdın bunu yaşamayan bilemez insan çok korkuyor çok emek veriyor hele yıllardır yolunu gözlüyorsan iyi haberler almak istiyor insan
Nusyaa Mavi34 ayy inşallah öyledir son değerim fazla artmayınca içime sıkıntı düştü sizlerden fikir almak istedim
blackblue Nusyaa %60 artıs beklenıyor sizinki yakalamıs bence sorun yok doktor şüphelense kesinlikle söylerdi içiniz rahat olsun
Mavi34 Nusyaa yok canim gönlünü ferah tut benimde öyleydi birini öğlen birini sabah vermiştim ondan 2 katı olmamisti korkmuştum ama şimdi 8.haftamiza geldik Allahın izniyle
Boldi Nusyaa bence siz bunlara takılmayın, iyi düşünün iyi olsun. Sonuçta doktor kontrolündesiniz. ;)
Nusyaa Boldi insanın canı sıkılıyor ne bileyim elimde değil bugün iki katındanda fazla artış bekliyordum ama sonucu görünce içime bi sıkıntı düştü korkuyorum bişey olacak diye