Öncelikle demir eksikliği dışında herhangi bir sorun yaşamadan geçirdim hamilelik dönemini. Çok evhamlı bir anne adayıydım. Acaba nasıl doğuracağım? Normal doğum yapmak istiyordum nasıl başaracağım doğum olayını diyip duruyordum. Allah sabrını kesinlikle veriyor. Salı gecesi 11 gibi kasıktan ağrılarım gelmeye başladı, bir hafta öncesi zaten ara ara yokluyordu ama açıklık vs yoktu. Baktım ağrılar adet sancısının daha fazlası dedim sanırım yaklaşıyoruz güzel sona. Ağrılar 15 20 dakikada bir gelmeye başladı, sonra 7 8 dk seklınde indi süre. Yanımda eşim vardı uyandırmak istemedim, ağrıları kendim karsıladım ve iyi ki öyle yapmısım sonra gece 3 te ablam geldi baktık 5 dakikada bir 3 dk da bir seklınde yokluyor, bu sırada ishal eşlik etti sonra da nişan geldi, tamam dedım geldik sona 😁8 e dogru hastaneye gttik. Gider gitmez suyum geldi ve kakasını yapmıs bebısım. Ona ragmen doktorum kalp atışlarını takip edecegz 3 e dek doğumun gercekleşmesi lazım dedi, olmazsa sezaryena gidecektik. Ama kızımın kalbi benleydi 😇epidural kesinlikle muhtesem, suni sancı da verdiler. Sonra ıkınma vs ama ıkınırken nefesi diyaframdan aldım. 3 ıkınmada bebişin kollarımdaydı, ağlamadı ben de ağlamadım her yanım sevinçle doluydu Hoş geldin Hazalım, kızım diyip durdum. Her şey hızlı ve güzel ilerledi benim için. Hep dua ettim iyi insanlar ile karsılaştır benı Rabbim diye. Çok şükür hastane ekibi her biri çok iyilerdi ve ilgililerdi. Burada okuduklarım bana yardımcı oldu çok, her ağrıda çömelerek karşılamak ağrıları ve geçecek kavusacagız bu kelimeleri birçok anneden duydum burada. Benim gibi bir korkak Nike üstesinden geldiyse yapamayacağımız şey yok hele ki annelik söz konusu ise. O koku…Ah diyorum…Sizlere de hayırlı doğumlar dillerim, Allah bakabilecek ve isteyen her kadına anneliği yaşatsın.