Bademmmm Hazalcinar peki ben bunu yarın doktora söylesem ben 39. Haftamda sezeryan olmak istiyorum diye kabul ederler mi
Hazalcinar Bademmmm onlar zaten sıze uygun gunu verıyolar ama sız yınede sorun nezeman gun verıceksınız dıye durumunuzu acıklayın ona gorr hrmen işlemlerınızı tamamlarsınız
Nisanannesiiiiii Rumeysa42 nst de sancı falan çıktı mı hiç? Ne zamandan beri 1.5 cm açılman var canım
Rumeysa42 Nisanannesiiiiii yok hiç sancım sadece belimde çok kötü ağrı ve karnimda sertleşme var taş gibi yani 5 gündür açılmam var
Sinemmy Kızlar merhaba 37+4 günlük hamileyim yarın kontrolüm var 2nci hamileligim ve sezeryan dogum yaptım bunda da çok fazla sancım var bebek baskı yapıyo devamlı cumartesi sezeryana alcam demişti doktorum ben normal doguracam diye korkuyorum 🙄
Sinemmy Kızlar merhaba 37+4 günlük hamileyim yarın kontrolüm var 2nci hamileligim ve sezeryan dogum yaptım bunda da çok fazla sancım var bebek baskı yapıyo devamlı cumartesi sezeryana alcam demişti doktorum ben normal doguracam diye korkuyorum 🙄