ysfali06 Cakiroglu6 dikmen 19 mayıs muayene 125, nst 58, normal doğum 3160, sezeryan 3700. Paket fiyatını bilmiyorum.
Dilara0638 Cakiroglu6 koru hastanesi muayene 400 doğum paketi 8.500 sincan koru doğum paketi 5.500 sincan lokman hekim doğum paketi 6.050 memorial doğuma paketi 12 yada 13 binlerde tobb hastanesi 12 bin acıbadem hastanesi paket olarak 23 bin 😊
Mom54544 Akdgnayca Sadece dogumdur paket 8500 dediler bana paket almadım hala doktoruma devam ediyorum ama ücret vererek doğum nerde olur nasıl olur bilmiyorum 🤦
Yaprak-0112 Gunesss 35 haftalıkken basladim. 3 hafta önce ödeme yaptım. Sezeryan ya da normal farketmiyor. 4500 TL. Ancak muayene 200 TL, nst 125 TL. O nedenle 5000 TL ye doğum paketi aldım daha uygun oluyor. Sonrasındaki hizmetler de düşünüldüğünde ☺️
Sevimlimisra Dicle230 merhaba emniyet mensuplarına indirim uygulanıyor mu lokman hekimde biliyor musunuz?
Selviinurr Gokcecelik hrs hastanesi nasıl benim doktorumunda anlaşmali olduğu hastaneler içinde. Hiç duymadım açıkçası merak ettim
Cakiroglu6 Yaprak-0112 canım merhaba doğum paketinin içinde neler bar acaba ? Bide gidince tekrar tekrar muayene ücreti veriyormusun
Dilara0638 Cakiroglu6 120-150 tl arası bişeydi asker ve polise yarı yarıya indirim var benim eşim askeri personel acilinde 57 lira ödemiştik
Yaprak-0112 Cakiroglu6 yeni gordum sorunuzu kusura bakmayın😔 paketin içerisinde muayaneler tahliller ve nst var. Ancak 15 TL her seferinde katkı payı alınıyor. Normal ya da sezeryan doğum. Bir gece yatış. Ekstradan yatarsaniz gecelik 250 TL. Allah korusun bebek kuveze girerse onun tedavi süreci ücretsiz. Doğum sonrası sizin bir kontrolünüz ve bebeğin iki kontrolü ile ilk iki aşısı. Emzirme eğitimi ve 1 aylık diyetisyen desteği. Odalar da normal standartta dolabın yatağın banyo gayet temiz. Doğuma eş almıyorlar. Bir de lohusa şerbeti ve kapı süsü var 🤗