Mom2525 fatosh93 ben hamileligimi öğrenmeden yani adetime bir hafta kala başladı 15+2 deyim hala devam 🥴
Emmeal fatosh93 her hamilelikte malesef farklılık gösteriyor canım bu formda bunu öğrendim herkesin gerçekten bütün hamilelikleri farklı geçiyor benim sadece 10 12 hafta arası bi gece ve sabah arada bulantilar oldu geçti 🙃
Kayaes fatosh93 benim 7.Haftadan sonra başladı bulantılarım ve 16-17 haftaya kadar devam etti kimisinde bu daha geç veya hiç bulantı olmadan atlatıyor
fatosh93 [silindi] cok korktugum bi konu ilk hamileligimde 8. haftadan sonra baslamisti iskenceydi oyüzdn bu hanileliktete cok korkuyorum gene öyle gececk diye
fatosh93 Mom2525 off Allah yardimcin olsun Canm 2. gebelikte olmayabilirmis diyorlat ne kadar dogru bilmiyorum onla avutuyorum kendimi 🤦♀️
Mom2525 fatosh93 inşallah bu çok zor geçiyor çünkü TSH düşüklüğü de var ayakta en fazla 4 dakika durabiliyorum 5 göz kararması
Yaqmurr Benim 5. haftamda başladı ve iki hafta içinde 4 kilo verdim, daha sonra doktoruma söyledim dayanamadığımı bulantı hapı kullanmaya başladım şu an 8. haftamdayım ve çokta yeniyiz daha ama çok şükür hap işe yaradı.
fatosh93 Bende istahsizlik olusmus ama cok sükür henüz bi bulanti Yok Insallahda olmaz ilk hamileligimde kendi odamdan tiksiniyordum 3 ay bulantim gecene kadar odada yatamadm 🤦♀️ Zor bi sürec oyüzden tekrar yasamak istemiyorum o kusma olaylarini 😟