Beklenengungelecekse BarBeyzazer ikiside erkek cnm ne güzel eşimde öyle çok istedi ama nasip etmedi Rabbim :) sıkıntın yok dimi benim rahim yetmezliğim çıktı yatıyorum hep zormuş gerçekten yatmak inş böyle birşeyin olmaz 🤲🤲
BarBeyzazer Beklenengungelecekse Allah’a şükür şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız canım ☺️ Bol bol dinlenmeye bak bebişlerinle acısını çıkartırsın bu günlerin ayrıntılı ultrason yaptırdın mı sen ben yaptırmadım da düşünmüyorum açıkcası diğer testleri yaptırmıştım çünkü
evremina Beklenengungelecekse bnm açıklığım yoktu, rahim ağzı uzunluğum 2nin altına düştü ve hunileşme vardı, 18 haftada atıldı, şuan 21 deyim, gecen Yıl ilk bebeğimi kaybettim bu sebepten bilmiyordum bende böyle bişey olduğunu çünkü
Duygu538 Kubrq rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin tabi ki:) biz 5 kız kardeşiz en büyükleri bemim elimde hep kız çocuğu büyüttüm diyebilirim hiç erkek çocuğu kültürüm yok 😅
Beklenengungelecekse BarBeyzazer ben diğer testleri yaptırmadım detaylı yaptırdım o yüzden sıkıntı çıkmadı ama kontrolüne gitmedim daha
asoplavix Çok şükür bir sıkıntım yok benim de. 22 haftalığım. Sadece pozisyon değiştirdi galiba bebek. Eskiden daha güçlü tekmeler hissederdim son zamanlarda derinden derinden geliyor 🤔🤔🤔 Bazen duyamayınca canın sıkılıyor düz oturup dirsek kısmımı karnıma koyuyorum pıt pıt oynuyor. Bir de sağıma yatınca kaşık kısmının orada inanılmaz harekeketlilik hissediyorum 😱