PelinK TubaSerinkaya valla canım o kremlere para verip alma çatlatacağın varsa çatlıyorsun. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben çatladım ama minimumum seviyede
ZeuGizemAkyldz TubaSerinkaya freiolturkiye diye bir instagram hesabı var alman markası olan bir çatlak yagı. 3 aydan sonra düzenli kullanımda 0 çatlak garantisi veriyor. Ben sipariş verdim yarın elimde olucak.istersen bir bakın sizde
Elifnurrr TubaSerinkaya ben saf zeytinyağı kullanıyorum hiç de kokmuyorum. Bir de susam yağı alıp dönüşümlü kullanacağım
SevDin TubaSerinkaya ben bebe yağı ve nemlendirici kremler sürüyorum birde bol su içiyorum öyle özellikle gidip çatlak kremi almadım çünkü tamamen genetikmiş çatlayacaksa ne sürerseniz sürün çatlıyormuş
Enesefe Ben kullanmadım ama kakao yağı ile zeytin yağı diyorlar yani ikinci hamilelik olduğu için catlamadi benim
GecesMom PelinK kesinlkle katılıyorum ne kremlere ne paralar verdim ama boş çatlagacagın varsa ne yapsanda boş
Sedacengiz 35 haftalık hamileyim çok kilo da aldım. Ama 13.haftadan beri steacare be zeytinyağı kullanılıyorum birini sabah birini gece. En ufacık çatlağım yok🤞🏻💕 tavsiye ederim
TospikAnne TubaSerinkaya watsonstan bio oil al. En iyisi. Hiç çatlağım olmadı. İnşallah böyle devam eder.