kubraytekinayan Kızlar 16. Haftamızdayız Yüzüm Aşırı Derece Sivilce İle Doldu Hamileliğinde Sivilce Sorunu Yaşayan Oldumu Benim Gibi ?
esinaltintaas kubraytekinayan Benimde son o haftalarda başladı yüzümde durup dururken sivilceler çıkıyor soyuluyor günlük bakımlarımı yaptığım hâlde 🤷 bu arada oğluşum olucak hep kız çocuk bekleyince olur derler
Smanrsmsk61 kubraytekinayan benimde aynı şekilde doluydu çözümüm sakin kalıp sabunla yıkayıp bepantol sürmek sivilceden kurtuldum sadece siyah noktalar var
kubraytekinayan zuzummm3 yok henüz daha belli değil çarşamba günü gidicem inşallah kontrole gösterir inşallah kendini 🥰
BRUTAL-BETTY zuzummm3 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalık olunca kıza çok benziyor dedi 🙈 yarın sabah kontrolüm var inşallah cinsiyeti öğrenecem
BRUTAL-BETTY zuzummm3 Allah’ım gönlümüzdeki ni nasip etsin inşallah 🙏 bı oğlum var kız olmasını çok istiyoruz tâbi öncelik sağlıklı olması 🙏
zuzummm3 BRUTAL-BETTY kesinlikle öncelik sağlık benimde bir kızım var bir de oğluşum olmasını istiyorum 🥰
zuzummm3 kubraytekinayan ben de bu gün gittim erkeğe benziyor dedi henüz küçük ama biraz bekleyelim dedi 🥲Cinsiyeti döner mi acaba 😌
Buketkucuk kubraytekinayan benim sivilcelerimde bir artış olmadı ama sizde olduysa cildiniz kuruysa bol bol nemlendirin eğer yağlıysa da bol bol temizleyiciler ile temizleyin
kubraytekinayan Buketkucuk bende sivilce problemi vardı ama bu hafta çok daha fazla artmaya başladı mağlesef
DilAra_123 kubraytekinayan benimde öyle oldu canim hatta sirtimda bile çoğaldı sivilceler bizde 11+5 iz
lmerveeeel kubraytekinayan hamilelikten oncede benim yüzümde sivilce problemim vardı canım hamilelikten sonra suratımda azaldı sırtımda çoğaldı ☺️
Kumral5 Benim 6.haftada basladi suan 18 haftalığım hala var kafama cok taktim ama artik alistim hormonlardan dolayiymis dogumdan snra gecer insallah