Heyecanlianneee Kızlar kasıklarım değilde içteki kemik çok ağrıyo yürüyemiyorum bile ağrısından çatı ağrısı mı acaba ya doktorluk bişey midir ? Yoksa hamilelikte olur mu çok önceden doktora sormuştum ama haftam çok küçüktü o kasık ağrısı gibiydi bu başka bişey 😓
Hmsrqw Heyecanlianneee bendede var sanırım 🤨 wc ye oturduğumda sanki özel bölgem ağrıyo gibi kasıkdan çok farklı yada mesela yatağa çıkıcam vacağımı attığımda bi ağrı oluyo 30+1 deyim _
Ladybird25 Heyecanlianneee bende canım 25+6 yım çatı ağrısı nı kast ediyorsun anladığım kadarıyla kaç haftalıksın bilmiyorum fakat normal ağrılar korkma benim 3.gebeliğim bebek geliştikçe içerde alanını da genişlettiği için çatı kemikleri açılıyor hatta bende bazen öyle tutuyor ki bir anda kilitliyor resmen
berilkus Heyecanlianneee ben de 31′deyim vajinamın altındaki kemiğin ağrısı çok kötü hatta tuvalete oturunca bile ağrıyor
Hmsrqw Heyecanlianneee magnezyum kullanmıyosanız magnezyum kullanabilirsiniz. Açıkçası ben ilaçtan çok yürüdüğüm günler rahatlıyorum yarım saat yürüyüş yapmıyosanız yapın bence çok iyi gelecektir
ebrarecem Çatı ağrısı anladığım kadarıyla. Çok ayakta kalmamaya çalışın benim üşütüncede o ağrı oluyor. Bebeğin başı aşağıdaysa o baskıdan dolayı çok ağrı yapabilir. Benim kızın kafa aşağıda hareket edince ağrı eşliğinde wcye koşuyorum 😇
Baobap Heyecanlianneee yok etmiyor. Bazı günler hiç olmuyor çok şükür. Bazen de art arda oluyor o biraz zorluyor. Hepsi geçecek bu fikre tutunuyorum🤦♀️
esraolgun Heyecanlianneee aynı ağrılar bende de var yerini tarif edemiyorum ama özel bölgedeki kemik gibi içten bir ağrı yürüdükçe sağdan sola dönerken ben burdayım diyor. Yeni başladı sayılır ama çok fena kalça eklemimde de var ağrı. 32 haftalığım umarım normaldir
gizemozdemir1990 Heyecanlianneee benim de 28.haftada basladi, suan 32deyim baya artti. Doktora sordum olabilir dedi, cati agrisi mi dedim oyle bir agri yok hamilelikte dedi ama bence cogu hamilede olan bir agri bu.
MervErdo 39 oldum ve sanki orama balyoz yemişim gibi ağrı çekiyorum senin haftan erken olmasa squat yap rahatlatılo derdim ama hareketsiz kalma daha kötü olursun olabildiği kadar yürü magnezyum iç
Heyecanlianneee MervErdo rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde ben çekmeye razıyım 😂❤️ Rabbim olmayanların kucaklarını boş bırakmasın