metehaninannesiii Yoncca geçen gün sol karnımın orda pit pit bisiler attı burda da sordum millet derin seyiriyor dedi bende ne güzel sevindiydim 2 sefer oldu bide 😂🤦♀️
BRUTAL-BETTY Yoncca yaaa genelde 16 haftalık hamilelerin hep erkek 🙈 benim de 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalık olunca kıza çok benziyor dedi 🙈 yarı yarın sabah kontrolüm var inşallah cinsiyeti öğrenecem buradaki herkes de ultrason resmine erkek dedi
Rbkny Oykum_06 16+4 haftalıgım 3 gun önce ilk kıpırtısını hissettim hala bazen ara ara o balık gibi minik dokunuşlar oluyor
Yoncca BRUTAL-BETTY vala benim.2 kızım var çok umutlandırdı doktor yani yinede sağlıklı olsun bende yarın gidip tekrar sorucam bakalım hakkimizda hayırlısı 😊
Elif5361 Oykum_06 18. Hafta sonunda 2 kez kayma hissi oldu daha olmadı 21. Haftada ara ara hissediyorum düzenli değil ama ☺️💙
hndhnd Genellikle herkes pıt pıt oldu karnım diyo o bebek değil arkadaşlar her bebeğin hareketi aynı ritmde pıt pıt o zaman😂😂 ilk hamilelikte 20. Haftadan sonra bünyeye göre hissedilmeye başlar 2.-3. Hamilelikte bu 1-2 hafta daha erken olabilir
Kubrakorkut Oykum_06 bende karnımın üstünde biseler atiyo bazen ama bilmiyorum kumanda koyun karniniza çok etkisi oluyo bende