Hazal12 Kızlar merhaba bugün bütün gün 5 dk da bir tuvalete gidiyorum baskımı yapıyor acaba 🤷♀️ Sizlerin nasıl gidiyor ne gibi şikayetleriniz var
Fatosbartu Hazal12 bizde 32 hafta olduk ayni durumdayız canim başı asagidaysa baskı yapıyor ben cok su içiyorum bide ama son zamanlarda çok arttı idrar testinde sıkıntı yok normal sanırım
Hazal12 Fatosbartu evet 30 hafta gittiğimde doktor baş geliş demişti dönmüştü sanırım ondan bende çok su içiyorum damacana 3 gün gidiyor resmen 🤷♀️🤣
Hazal12 AycanAycan19 başı Aşağıda mı acaba sizinde tuvaletten çıkıyorum sanki girmemiş gibiyim yani çok garip 🤣
AycanAycan19 Hazal12 aa evettt aynen gidiyorum geri g3lip oturuyorum bidaha sonra tekrar gidiyorum yok d3nc3k kadar az bir iki damla geliyo bosu bosuna geldim keske bekleseydim diyorm😂😂😂😂
Fatosbartu Basi baskı yapıyor o zaman ben geçenlerde ağladim resmen 😆😆 tuvalete gitmekten bıktım diye gece de uyuyamıyorum ya daha zamanda cok son aylarda napcaz bilmiyorum 🤗🤗
Sonay-34 Yarın 33 oluyorum bende bugün hep sıkışık sıkışık WC durumundaydım :( ) “sağlıcakla doğuralım inşşşş”
Hazal12 AycanAycan19 ben ev taşıdım u hafta 🤨 çok zordu annemde kaldım Allah’ın izniyle yarın geçiyorum evime yıkamaya falan başlayacağım sizde durumlar nedir 🌸
AycanAycan19 Hazal12 yikadim bnde dün suan hala kurtma telinde yarin Allah izin verirse utuleyecwgim sonrada cantalara yerlestircem. Rabbim giydirmeyi nasip etsin insallah cok guzel bir duyguymus isteyen herkese nasip olsunnn🤲🤲🤲
kurtaricimelekk Hazal12 evet geçen ay dönmemisti bu ay dönmüş küçük kızım ama daha çok yer değiştirir gibime geliyor 😂