denizali_ Aryamliya ala ala niye peki artmıyor 😣bolca dinlendin mi ? Enfeksiyon da yoktu benim . Şuan benim idrar yerimden geliyor . Suyum ise vajşnadan gelmişti şuan suyum gelmiyor ama idrar da sürekli geliyor 😪
Aryamliya denizali_ Neden artmadi bilmiyorum canim uzandim surekli ama doktor kesende buyuk ihtimal delik var kaciriyor demekki dedi idrarla geliyor olabilir benimde
denizali_ Aryamliya aynı sorunları yaşamışız gerçekten 😟 bende korkuyorum erken olursa benim . Daha kimsem yok yanımda annem kaynana memleketteler 🥴
denizali_ Aryamliya ay öyle mi rabbim yardımcın olsun inşallah bende 32+2 yim 😕 bende Mayıs ortası olabilirim . Acaba doğum şekline karar verildi mi nasıl yapacaksın
enisenalbant Tatmerve valla genelde sağa yatıyorum hep uyurken sola dönmüş oluyorum çürüme sorunum yok bebeğim de elhamdulillah sağlıklı😊
mrv_b Smyy00 bende de çok şükür sağlık problemi falan yok ama psikolojik olarak evet çok kötü hissediyorum kendimi 😩
Aryamliya denizali_ Allah yardimcin olsun canim 34 olunca yanina birisi gelebilirse gelsin. Ben hamileligimden hic bisey anlamadim hep bir korkuyla gecti yinede bunada sukur Allah beterinden korusun diyorum
seyram Tatmerve bende sola yatamıyorum hep sağa yatıyorum ve artık bıkmış durumdayım. Sabaha kadar sağ tarafımda uyuduğum için sağ bacağım ağrıyor kramplar giriyor artık 😔
denizali_ Aryamliya ah canım ah 🤦♀️ bende neler çektim. 3 ay görümcem kaldı gitti şuan 1 aydır hemen hemen yalnızım annem zaten gelecekte nisan ortası gibi ama dayanamıyorum
Aryamliya denizali_ benim ilk suyum geldigi zamanlar doktor bilemedigi icin yatmadim dinlenmedim hic bir is yapmasaydim belki zamaninda dogum yapardim
denizali_ Aryamliya inan canım karnım aşağı inmiş her an bende yapabilirim. Çok ağrım var sırt ağrım😕
damlaaltinay Tatmerve sağ sol ikisine de yatıyorum , bir de kuzum beni bebeğim hareketsizleşti 30. Haftada 29a göre 3 gündür falan böyle neden acaba anlamadım