Smyy00 Tatmerve ben 35 im sağada yatıyorum sola da illa sola yatmak gerekmiyor bazen kısa süreli sırtüstü de yatıyorum ama zaten rahatsız ediyor sırtüstü yatmak
Kubraulupnr Tatmerve ben çok fena darlanıyorum artık🤦🏻♀️ 31+5 sol omzum sırtım ağırıyo artık soluma yatmaktan doğum olsun normal olursa tabi allahın izniyle ilk işim yüz üstü yatmak olcak😭
mrv_b Hamilelik gerçekten hiç güzel bir dönem değilmiş Mayıs ayı bir an önce gelsin doğurayım diyorum psikolojimi de bozdu valla 9 ay boyunca hiçbir şeyi istediğin gibi yapamıyon 🥴her an her dk korkuyla geçiyo bişey mi oldu bişey mi olacak diye 😩
Aryamliya mrv_b sanki beni tarif ediyosun gibi geldi 😂 benimde dogum 10 mayis ama suyum azaldigi icin erken olacak yatamiyorum oturamiyorum surekli kendimi dinlemekten panik atak oldum 😔
Smyy00 mrv_b sizi çok mu korkuttular acaba bende mayısı bekliyorum fiziksel olarak zorlansamda psikolojik olarak çok şükür iyiyim, hatta şu an birde grip oldum iyice zorlanıyorum ama genede çok şükür bebek beklemek güzel bir süreç oldu benim için ruhsal olarak
Defneprensesannesi Tatmerve benimde sag tarafım cürüdü agrısından yürüyemez oldum bazen şeytan diyor yat yüzüstü ama nen şeytans uymuyorum normal dogumdan ne kdr sonra yüz üstü yatıyolar acaba 🤔
Defneprensesannesi yasemin333 bende aynı şekilde sadece eşim işe giderken uyanıp wcye gidiyorum uyyyana kadar ayagım agryor ama saat 12 den aşagı kalmıyorum maşallah son 2 haftamız kaldı artık bacagım cok agryor gün içinde de haraket etmessem vay halime
yasemin333 Defneprensesannesi bi dalarsam tamam benim için iyice uyku düşkünü oldum ağrılarımı uykuda unutuyorum resmen son 10 günümüz bizim de geceleri emzirmek için uyanamam diye korkmaya başladım😁
Gamzeee89 Tatmerve bacağım değilde sol kaburgam çürüdü resmen göğsümün altı çok zorlanıyorum yaa bende 28 haftalığım 😓
Mondly Tatmerve ben çok ağrıdığında sağa dönüyorum eşim döner dönmez aşkım soluna dön diyor kolum ağrıdı diyorum ha tamam diyor on dakika sonra hadi dön diyor ya ağrıyor git uyu diyorum ama sen böyle yapınca ben uyuyamıyorum haydi dön diyor mecbur dönüyorum adam kontrol düğmesi gibi 😂
cemreninannesi67 Tatmerve bende 30 haftalığım soluma yatıyorum çok ağrıyo sağıma yatıyorum yine ağrıyo gece sabaha kadar kaç kere dönüyorum haddi hesabı yok bide battaniye alıyorum bacak arama koymak için kendimle beraber onuda çeviriyorum 10 dk bir yön değiştiriyorum sabah oluyo bebeğim hareket etsin diye bekliyorum korkudan bişey olucak diye çünkü çok fazla dönüyorum
kurtaricimelekk Tatmerve been 🙈 artık sürekli sola yat bacağına yastık köy uyumaya calis vs 🙄 sağa dönünce nefesim kesiliyor kızlar sadece sola yatmak zor 🥺🥺
mrv_b Aryamliya bende de gelişimi geride kalmış biraz dedi dr onun sıkıntısına girdim herkes bi de benden biliyor durumu yemediğin için çocuk geride kaldı diye yükleniyorlar 😩kansızlık çıktı serum yiyorum 🥴 hayırlısıyla doğursaydık bi🙏🏻
Mom090 Tatmerve Bı kaç gündür özellikle benimde ağrılarım başladı 🤦 ilk öğrendiğimden beri bende sola yatmaya alışayım dedim ilerleyen zamanlarda zorluk yaşamayayım diye, şimdi 23 haftalık olduk, resmen dediğiniz gibi çürümüş hissediyorum 😔