Lavi85 12+6 dayım ikili test sonucunda beta değerim 249 nl 5,49 mom . Ve haliyle ikili test sonucumda yüksek 1:75 benim gibi olup bir sorun çıkmayanlar var mı? Varsa yazarsanız çok sevinirim
yesimle Lavi85 merhaba, benimde 191 serbest beta. Ense ve burunda sıkıntı çıkmadı. Ama serbest beta yüksekliği beni çok endişelendirdi
Ecenazz Lavi85 merhaba şu an benim sonucumda sizinkiylr aynı. Ama ultrason bulguları tertemiz. Sizin ne oldu?
Lavi85 yesimle ben nipty test yaptırdım emin olmak için iyi çıktı çok şükür Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun
Lavi85 yesimle ne demek sizinde iyidir merak etmeyin usg sonuçları iyiyse sorun çıkmıyor Allah ın izniyle
esradmrz yesimle merhaba benim de beta hcg 4.5 civarı kombine riskiniz neydi? Perinatolog baktı ultrasonda bişe göremedi. Siz de detaylı baktırdınız mı
esradmrz Lavi85 merhaba sonucunuzun temiz çıktıgına çok sevindim. Ben de aynı süreçteyim. Bekliyorım. Kombine riskiniz kaçtı acaba. Genelde onu dikkate alıyorlar . Beta hcg benim de yüksekti
halaycibasi @Pinar17 @esradmrz kızlar bakın bizim gibi olan bir iki arkadaşa daha denk geldim. Çok şükür sonucu temiz gelmiş 🙏
Pinar17 halaycibasi ay ne güzel bir haber bu🙏🤗 Inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı 🤲
esradmrz halaycibasi Pinar17 Allahımm inşallah bize de nasip etsin. Kendileri adına çok sevindim inşşalh biz de güzel haberler veririz birbirimize 🙏🏻🤲🏻
yesimle esradmrz benimde perinatoloji baktı birsey göremedi ama sıkıntı olsa da bazen ultrasonda belli olmayabiliyormus 😞 ben herhangi bir işlem yaptırmıcam doğunca öğreneceğim. Sizin sadece beta mı yüksek? Benim beta 4.55 MoM 😞
esradmrz yesimle evet benim sadece beta hcg yüksek ve buna bağlı olarak ikili test ve kombine riski yüksek geldi. Çentik durumu da var ama bunla alakası yok. Ultrasonda herşey normal dendi doktorum aynı şeyi bana da söyledi amniyo dedi ama tercih etmedim. 14. haftadayım bekliyorum. Sizin kombine kaçtı.
yesimle esradmrz benim kombine yazmıyor ya, anlamadım verdikleri kağıttanda. Grafikli sonuç verilmedi
Llkk 22+6 benimde ultorosinda kalpte parlaklik gözüktü diğer herşey normal ama parlaklık olduğu için risk yükseliyor dediler kafam karisik
esradmrz yesimle inşallah ihtiyacın da kalmaz çok detaya bazen bilmemek mi iyi bilmiyorum. O ldr çok okudum araştırdım ki. Çok şükür ben fetal dna testi yaptırdım sonucum temiz çıktı 2 3 saat oldı sonucu alalı.