Sonunda bana da nasip oldu doğum hikayemi yazmak 🙏
öncelikle doğum anında tüm hamile ve hamile kalmak isteyenlere çok dua ettim Rabbim hepinizin yardımcısı olsun🙏🤲
ben 2 yıllık evliyim 19 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve çok korkuyordum acaba Nasıl olacak doğurabilecekmiyim , bakabilecekmiyim diyordum hep taki yavrumu kucağıma alana kadar
güzel bi hamilelik geçirdim çok şükür çok fazla sıkıntım olmadı
- Haftamda ilk alttan muayenemi oldum doktorum normal doğum için uygun olduğumu söyledi 2 hafta sonra yani 24.03.21 de hastaneye kontrole gelmemi söyledi tabi o zamana kadar bebeğim gelmesee o tarihte gelmemi söyledi ben o güne kadar hiç sancı falan çekmedim sadece sabah uyandığımda belimden kalçama doğru bi ağrı hissettim ama çok şiddetli değil hafif bi ağrıydı sonrasında eşimle birlikte kahvaltımızı yaptık hastaneye gittik muayene için odaya girdim önce ultrasonla baktı doktorum gayet herşey yolunda dedi bide alttan bakalım dedi ve 7cm açıklık olduğunu söyledi şok oldu tabi bende şok olmuştum çünkü hiç sancım yoktu doktor öyle söyleyince artık psikolojik mi bilmiyorum ama sancı hissettim sanki odaya çıkardılar beni eşimde eve gidip hastane çantasını aldı düşük dozda suni verdiler tabi benim sancımda gelmeye başladı daha sonra pilates topunda devam ettim sancıları karşılamaya yaklaşık 1 saat o şekilde geçti sürekli kontrol edildi açıklık 9 cm olmuştu ve doktorum artık yanımda kaldı çatala çıkardı beni bebeğim biraz yukardaydı yaklaşık yarım saat kalmışım doğumhanede ama yarım saat çok uzun geldi bana bebeğim yukarıda olduğu için tam 3 kişi karnıma basıyordu baya zorlandım ıkınma konusunda da hiç bir bilgim yoktu kesinlikle bağırmamak gerekiyormuş doğum anında çünkü hiç bir işe yaramıyor tam tersi bebek geri gidiyordu ve ben sonunda doğurmuştum bebeğimi ilk yarım saat kuvöze aldılar oksijensiz kalmış. Sonra dikiş attılar hiç hissetmedim o acıdan dikiş işlemi bitmeye yakın titremeye başladım acayip bi şekilde titriyodum dikiş atıldı beni temizlediler hazırladılar odama götürdüler sonra yavrumu getirdiler saat 13:08 de doğmuştu bebeğim ve akşam 21:00 de taburcu olmuştuk Sadece dikişlerim acıyor biraz hala acısı geçmedi maalesef benim hikayemde bu kızlar inşallah Rabbim hepinizi bi avazda kurtarır sormak istediğiniz bilet varsa cevaplayabilirim 🙏❤️