NebahatBoncuk Kizlar nolur yardim edin ya. Aglamaktan mahvolcam. Sag gogusumun alt kismi isilik.gibi.pişik.gibi aciyor agriyor. Batiyor. Ama gorunurde hic birsey yok. Aglamaktan mahvolcam. Randevum 9 unda
Demir06 NebahatBoncuk benimde sağ kaburgamın altı acıyor,ağrıyor ne olduğunu anlayamıyorum 21 haftalık olcam,doktor 30 dan önce bebek baskı yapmaz dedi bende dahiliyeye randevu aldım gitcem
Kaderimm NebahatBoncuk Cnm bende aynı durumdan muzdaribim sadece sırt üstü yattigimda geçiyor ve bende daha 30jafta olmadım ama bebek baskı yapmasa bile rahmin büyümesiyle organlar büyüyor sıkışıyor onun etkisi olabilir dedi doktor
kucuktosbik27 NebahatBoncuk benimde sağ kaburgam ara ara ağrıyor oturmaktan fenalık geliyor dik dursamda geçmiyor Allahtan sürekli olmuyor sen bebişin hareket etmesini sağla biraz bazen ayaklarını sokuyor kaburga altına oda can yakıyor haliyle
NebahatBoncuk kucuktosbik27 bencede bebek baski yapior cunku gorunurde bisey yok. Ama düşününce bebegin ta gögüs altinda ne işi var diorum. Kafayi yemek uzereyim. Zaten benim.oglan hep sagda oynuyor belkide ondan agri yapio
NebahatBoncuk Yaman02 denedim hic fayda etmedi . Gorunurde bisey yok . Olsa amenna . Resmen agkiyorum oturup
mjora NebahatBoncuk geçmiş olsun siz daha önce de yazmıştınız sanırım. Bende göğüs ucunda aşırı kaşıntı vardı lansinoh krem hafifletti belki size de iyi gelir. Çok zor cidden anlıyorum sizi inşallah bi çözüm bulursunuz…
ozlmm123 NebahatBoncuk aynı durumdayım canim bende hametan kullanıyorum iyi geliyor aynı şekilde hemde görünürde bisey yok ama resmen pişik olmuş gibiyim
NebahatBoncuk ozlmm123 ahh ahh hametan bepanthol vs her kremi denedim bana misin demior hayir gorunurde biseu olsa aa evet bu ahri yapior diyip kendimi rahatlacam oda yok.
Kaderimm NebahatBoncuk ilk gebeligimde dogurana kadar çektim cnm Rabb’im sabır versin arada dik duruş korsesi takıyorum ben o biraz rahatlatiyor
ozlmm123 NebahatBoncuk benimkide geçti denilemez ama idare etti görünürde benimde bisey yok. bebek büyüdüğü için deri inceliyomus ondan oluyormuş sanirim
Yaman02 NebahatBoncuk cok iyi anlıyorum sizi aynisi bende de vardı suan 36+6 oldum yeni yeni kendiliğinden geçti sizinkiler gecer insallah
berilkus NebahatBoncuk bende de aynısı oldu 1-2 hafta sürdü kendiliğinden geçti sakin olun. Başlık açmıştım ben de. Bir çok kişi aynı şeyi yaşıyor. İlk battığında sütyenin demiri batıyor sanmıştım hatta öyle şiddetli bir şey ama dışardan görünen bir şey yok.
Pdrmdr NebahatBoncuk şuan 39+6 haftalık hamileyim bu durumu son 1 ay çektim. Görünürde bir şey yoktu ama sanki göğüs altım yan yatınca kopacak gbi acıyordu ben sudocrem sürüyordum ama pek işe yarıyordu diyemem bende çareyi yeleğimi rulo yatıp boylu boyunca yattığım kısma koyarak buldum böyle dha rahat ettim dene canm
kucuktosbik27 NebahatBoncuk rahim yeterince büyüdü normal bebeğin kaburga altına vurması 32+4 teyim baş aşağı hem kasıklarıma kem kaburgama baskı yapıyor 40 küsür cm normal bence baskı yapması pozisyon değişiyor ediyor zaten karnınız yamuluyodur hareket ettikçe YouTube dan kağan kocatepenin haftalık videolarını izleyin bebeğin pozisyonunu göreceksiniz zaten
NebahatBoncuk kucuktosbik27 evet genelde ya sag tarafim ya sol tarfim sis gibi oluyor bi 10 sn kadar geri normLe dönüyor
Mavi-7 NebahatBoncuk bende de aynı durum var bebek baş aşağı dönmüş sürekli ayakları ile ittriyor acıyor 🤦🏻♀️