Sevgili anneler, modumuzu dusurecek birsey yazmak istemezdim ancak doguma daha aylar var diyerek bir corap, bir zibin dahi almamiștim bebegime, cinsiyetini bile yeni ögrenmistim neredeyse ama 24 haftalikken bebegim dogum kanalina girmis bir sekilde hastanede ameliyata alindim. Direkt dogum cantamin olup olmadigini sordu doktorlar, cinsiyetini 21.haftada gosterip 3 hafta sonra dogmaya kalkti minigim.. Daha cok erken demeyin, insan basina ne gelecegini bilmiyor, ailelerimizle ayni sehirde bile yasamiyoruz, bir komsu ya da bir arkadas bile yoktu yardimci olabilecek. 24. Haftadan bu yana sadece yatabiliyorum, ilk gebeligim, ne cantam vardi, ne de cikip bebegim icin hicbirsey alamadim, icimde oyle buyuk bir eksiklik var ki allah kimseye yasatmasin. Hicbirseye dokunmadan, hissetmeden sadece internetten alisveris yapabiliyorum, sansima ne gelirse.. Begenmediklerimi degistirme luksum bile yok. Yikayip yerlestirmek, utulemek luks suan bana.. Besik, zibin, puset, corap, battaniye.. Akliniza ne gelirse gormeden, bilmeden aliyorum. O yuzden daha erken diyen kimseyi dinlemeyin, zamaniniz varken alisverisinizi, hazirliklarinizi yapin lutfen. Hepimize bol șans 😘