Glsndgma Merhaba 33haftalık+5günlüğüz bugun nebar ne yok herşeyi yıkadım sizce kaçıncı haftada hazır olunması gerekiyor? Sizler doğum için nasıl hazırlık yapıyorsunuz?
Hatice68 Glsndgma 29 haftamda çantamı falan hazır etmiştim çünkü erken doğum riski vardı cuma günü nasipse geliyo minigimiz teyzeleri dualarınızda unutmayın bizi 🤲❤
paradiseeeeee Glsndgma bende 33.3 bende herşeyimş hazırlarım çok şükür ne olur ne olmaz bekliyoruz bakalım oğlumu 💙
Busra3496 Hatice68 inşallah önemli bir erken doğum gerektirecek bir şey olmamıştır ama neden erken doguracaksiniz acaba
Sibel_35 paradiseeeeee aynı haftadayız bende bu hafta hazır edicem çantamı bizde oğlumuzu bekliyoruz RABBİM sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH vaktinde…🙏💙
Madinanin-Annesi Glsndgma bende bu gun cogu seyini aldim yikamadim halen cunki ayin sonu yikayib yerini falan duzelticem.Bebek arabsi kaldi bezi falan kucuk seyler vir kerede cikib onlari alib.Sonra kendime elbise falan alicam cikisa falan iste.38gunum kaldi.Bakalim
Nuray11 Glsndgma ben 27 haftalığım kıyafetler hazır yıkanıp ütülenicek büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum☺
birprensesvebirprensannesi Glsndgma En geç 31. Haftaya kadar herşeyin hazır olması gerekiyor diye düşünüyorum erken doğum olabilir belki her ihtimale karşı. 26. Haftadayız hazırlıklarımızın çoğu bitti 29. Haftamda herseyini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum 🙏
Zeynep_18 birprensesvebirprensannesi aynen bende şuan 26+4 üm herşeyi hazır bi kaç haftaya yıkayıp ütülücem, sonra çantasını da hazırlarım. Ne olur ne olmaz🤭
Zeyykizil Glsndgma Bende 32+4 hastane çantasını vs hazırladım kıyafetleride hazır bir tek oğlum eksik 😍
Seses Hatice68 sağlıkla alın inşallah kuçaginiza erken doğum rıskım var demişsiniz benım de var normal olacak inşallsh
Aycanmbenim Valizlere organizeden aldınız mı ? Nasıl yaptınız bende çok elzem mi alsam mı diye düşünüyorum 31+4 üz
Balonnnnn Aycanmbenim ben kese diktim kendim boy boy içine koyduklarımı üzerine kağıt yazıp iğneledim ne nerde çok pratik oldu. Ya da eksik var mı diye bakınca üstlerini okuyorum. Kullanmadıklarımız tertemiz gelecek eve hiç bir şey karışmayacak şekilde güzel oluyor. Ama şart değil tabi
Mavi-7 Aycanmbenim ben organizerlere koydum çok hoş oldu ve düzenli oldu üstü dileli her şeyin nerde olduğu belli üstüne de not bıraktım nerde ne var olur da kendim de olmazsam kolayca bulsunlar diye
Belgin34 Aycanmbenim Ben buz dolabı poşetine koydum tek tek lazım olmayanı açmayız malum corona var herşeye el sürülmez en azindan ihtiyaç olan poşet açılır
Vosvosgil Aycanmbenim ben aldım herşeyini aytı ayrı koydum üstünede yazdım hemşirelere verilcek bezler battaniyeler gibi eşim yanımda olcak hepsiyle tek tek ugraşmadın diye üstünü okur ona göre çıkartır
Hatice68 Seses kuzum 29 haftamdan buyana vardı progestan kullanıyorum hala bebeğimin kordon bağında damar eksikliği var o yüzden normal olamazsın dedi doktorumuz o yüzden sezeryan oluyorum tup bebek olunca riske atmak istemedi
Seses Hatice68 çok geçmiş olsun bende 29 haftadan beri erken doğum rıskım var doktorum 36 haftada normal doğum dedı oyuzden merak ettim
Berramm00 Haftadayim hemen hemen herseyi hazir sadece yıkanıp ütülenmesi lazim,yavas yavas da hastane çantası hazırliklarına basladık
ug_fa-3diplomalianne Glsndgma valla ben hamileliğimi öğrendiğim anda alışverişlere başladım sonra cinsiyeti de öğrenince ilerlettim şimdi 33+1 iz hastane çantamız dahil herşeyimiz hazır çok şükür bi tek bezleri ve bakım ürünleri kaldı onu da yavaş yavaş alırım 🥰
momsboys Glsndgma 28+1 im hemen hemen herseyini aldım az biraz eksikler var. merak ettiğim yıkama ütüleme ve çanta hazırlamak için dogru zaman acaba ne zamandır sizler yaptınızmı bu işleri
Hatice68 momsboys kuzum fazla agirlasmadan kendini yormadan hazirla ben hazir etmiştim erkenden hem sonraya kalması acele ile unutuluyo sağlıkla gelsin minigin❤