Fatosef Rabia424 bende özele gidiyorum ama hep siyah beyaz bakıyor ve hiç bir yeri belli değil. Baska bi yere gitmek lazım galiba
Zerrin_geyikk Rabia424 renkli ultrason için devlet hastanesinnden nasıl randevu alıyoruz bi bilgi verırmısnz?!
Rabia424 Zerrin_geyikk Renkli USG var mı devlet hastanelerinde pek bir bilgim yok . Ben özele gidiyorum ve doktorumun kendi USG cihazı hem renkli bakıyor , hem siyah beyaz
Pirincveannesi Zerrin_geyikk devlet hastanesinde doktora gidiyosun o atamanı yapıyo spnra sen 182 arıyosun dpktprum atamamı yaptı detaylı ulturason için randevu almak istiyorum diyosun istediğin bi hastane varsa söylüyosun bakıyo uada en yakın hamgi hastaneye çıkıyosa oraya veriyo canım benimde öyle oldu çünkü
Hatice68 Demir50 kuzum ben en başından beri özel hastaneye gidiyorum en başından beri renkli ultrasonda bakılıyor
Hayla34 Ya kızlar İstanbul Avrupa da hangi hastaneler veriyor böyle görüntü özele gidiyorum 2 hastane değiştim hiç böyle veren olmadı. Siyah beyaz net olmayan görüntüler verildi hep baya heveslendim
Oziozi cansugrn maşallah ne guzel ya ☺️Ben 31 haftalıgım bıtane bıle böle fotomuz yok ellerı yuzunde kapatıo yada sırtı donuk oluo ben alamıcam galıba ya 🤦♀️Rabbım herkesın bebegını sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın 🌸
cansugrn Oziozi bizimki de bazen kapatiyo.yüzünü doktor amcasi salliyo biraz açiyo ellerini😄 amin amin güzel seyler bunlar hatira ani😍
rozerrin_63 Gulsurmeli 12 haftalık mı ayrıntılı ultrason mu yoksa normal ultrasonda mı böyle çekilmiş
Asyaartr uraluygar merhaba detaylı ultrasonda da böyle renkli bakiyorlar mı bu hafta girecegimde merak ediyorum
uraluygar Asyaartr eger özel hastaneye giderseniz evet renkli bakıyorlar ama devlet hastaneleri renkli bakmıyor siyah beyaz olarak bakiyor