icedearth Kızlar tecrübeli anneler veya bu ikilemde kalıp karar vermiş olanlar yardımcı olabilir mi alışverişe başlamak istiyorum hiç tecrübem yok bu konuda herkes farklı birinden memnun
Mervensn1 icedearth ben tayinci olduğum için park yatak tercih ettim taşıması kaldırması kolay oda yapmayacağım ama sürekli bir şehirde yaşasaydım anne yanı alırdım küçük olandan bi süre sonra odasını kullanacağım için
metehaninannesiii icedearth anne yani beşigı düşünüyordum vazgeçtim park yatak düşünüyorum her yere götürebiliyorsun ve ilerde katlayıp kenara koyabiliyorsun oyun parki da kullanılır at içine oyuncakları mis gibi oynasin
icedearth Mervensn1 ben odasını yapacağım montessori yataklı chicco next to me düşünüyordum ama kullanım süresi çok kısa yazmışlar hep o yüzden ikilemde kaldım
icedearth metehaninannesiii anne yanı beşiği ama ahşap vs düşünmüyorum ben de hafif ve kullanımı kolay olsun diye chicco next to me düşünüyordum park yataktan daha ufak ve portatif gibi duruyor fotoğraflarda
Mervensn1 icedearth oda yapmışsınız ben olsam anne yanı alırdım park beşikler biraz büyük oluyor tamam taşıması kolay ama bilemedim 🌸
rozerrin_63 Buseseyma bende onu almayı düşünüyorum görünüşü felan çok güzel ama 9 aya kadar kullanılabiliyor muş
icedearth Mervensn1 evet park yataklar kaba görünüyor sanki ama çocuk için daha rahatsa ilk tercihim rahatlık olur tabii
Eylem_kaya07 rozerrin_63 sepet beşikler iki yaşa kadar kullanılıyor mağazaya gidip fikir sordum söylediler genişti
rmdfile icedearth anne yanı park beşik 🤗 prego ve yoykonun var bakabilirsiniz. Ben prego tercih ettim.
icedearth civciv1520 ben de anne yanına daha yakınım ama 6 ay kullanım süresi ve 6 ayda odasına geçmek istemeyebilir o konuda çocuğa göre davranmak gerekir bazıları erken alışıyor sanırım bazıları zor ayrılıyor annenin yanından
Mdnyldz icedearth biz park yatak tercih ettik, gayet konforlu ve rahat görünüyor umarım bebeğimiz de doğduğunda memnun kalır🤗
BurcuLice icedearth ben park yatak aldım odama koydum 1 sene kadar bizimle kalıcak sonra ayırıcam odasını