Kızlar ayakları ve bacakları şişen varmı?
Ayak bacak şişmesi
Evet hemde fazlasıyla sisiyor. 29 haftaligiz Akşam olduğunda ayak bilegim yok oluyor resmen 😂 Ayaktan direk bacağa geçiş yapmışım gibi duruyor😂
Geçmiş olsun hepimize kızlar peki bu durumu doktora danışan varmı?
Canım bende fazlasıyla şişenlerdenim. 6. Ayda şişmeye başladım yüzüm Burnum elim ayak ve bacaklarım. Doğumdan önce daha da şiştim. Ama şükür doğum Yapalı 19 gün oldu 14 kilo gitti. Şişlerim indi küçüldüm resmen :) merak etme doktor tahlillerinde birşey çıkmadıysa doğum sonrası iniyor şişlikler
Bende 32. Haftadayım çok fazla ayak ve bileklerde şişlik var. Çok kilo aldığım icin devamlı tansiyon takibi yapılıyor. Sıcaklarda çok etkiliyor
Çok kilo almak, tuzu fazla tüketmek ve sıcaklar şişiriyor malesef. Sıcaklara yapacak bişey yok ama diğerlerine dikkat etmek lazım. Benim doktorum şişmek istemiyorsan kilo alma ve tuzsuz ye demişti. Çok şükür 27 haftadayız şişliğim yok. İnşallah da olmaz🙏
Kizlar gece yatarken mutlaka ayaginiz yuksekte uyuyun. Ben cozumu oyle buldum. Ayagim bileklerim sismekten patlicak gibi oluyordu. Ama cok sukur geceleri oyle yattigimdan beri gun icerisinde rahatim. 33+5haftaligim bende.
Liyaninannesi denicem canım saol
Glfdn 35+2 haftalığım ayakta fazla durunca şişmem oluyor yattığım sürece sıkıntı yok benimde birden oldu. Çok dikkat eden biriyim en çok korktuğum şeydi allah tan ödem değil
Zuhrenasyazici ödem olmasığını nasıl anladın canım
Benimde ellerim ayaklarım yüzüm şişti 32.haftama gördim doktorum tansiyon kontrolu ve 24saatlik idrar biriktirip tahlil yapacaklar inşallah kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum erken Doğum belirtisi yazıyor internette kafama çok taktım😔