Esen3535 Isra38 ben 18 haftalıkken hissettim bide kilolu olnlar daha gec hissedermiş 20ve sonrasında ben zayıf olduğum için daha erken hissettim
Omerhatice Isra38 oğlumda 18+2de simdi kizimda 16+1de hissettim canm🥰 ama esimin kuzeni 2. Gebeliginde 12. Haftada hissettiğini söylemişti 🤭
Lulemom 19+5 deyim. Dünden beri bişiler oluyo sanki içerde ama tam emin değilim 😄 sanırım net olarak 22 den sonra falan hissediliyo
pnrysfdnz İlk bebeğimi 20 hafta civarı hissetmiştim ikinci daha erken olur dediler ama 16 haftamdayim daha tık yok 😅😅
Nur000 Isra38 17 haftalıkken 2 kere hissettim sonra hissedemedim. Suan 22 haftaligim 1 haftadir hareketlerini hissetmeye basladim
SeydanurBK Isra38 ilk defa 16. Haftada hissetmiştim kızımı 🥰 Şimdi 20+4deyiz iki haftadır falan her gün hissediyorum. Hiç durmuyor maşallah 😍
hilal8689 Isra38 bende 13+2yim. Çok merak ediyorum. İlk gebeliklerde 20yi bile bulabiliyormuş hissetmek. Bu arada birisi 12de yazmış ama okuduğum kadarıyla damarlar yüzeye çıktığı için kan akışıyla karışabiliyormuş bu haftalarda.