mucizem09_ pink_dream25 bünye meselesi galiba canimm bende 17+3 54 kiloydim 49 dusmustum simdi 50 kiloyum almadim daha oyle ebem verme artik 9 12 arasi kilo alimi normal demisti gobegi sorarsan o beelli artik🥰🥰🥰😊
momof3 pink_dream25 Bence normal canım.18+1 oldum bayadır tartılmıyorum en son 48′den 53′e çıkmıştım 😅 Zayıf olunca çok sıkıntı olmuyor kilo şekerim de yok
pink_dream25 mucizem09_ kusuyo muydunuz peki benim hiç kusmam fln olmadı bir iştahım açıldı aman Allah
pink_dream25 momof3 kıyafetlerim olmuyor 😀 hayatımda görmediğim kilodaym çok kilolu hissetmeye başladım giycek bişeyim kalmadı😀😀
pink_dream25 Leylarana yok hiç vermedim aksine çok iştahım açıldı ve hiç yememe dkkat etmedim artık etsemmi acaba
mujdezengin Ben 17+5 54 kiloyla gebe kaldım suan 57 kiloyum 3 ,4 kilo normal bnce ama yine de dikkat etmek gerekir
momof3 pink_dream25 Yok artık kız hayır gayet iyi kilon 😅 olacak o kadar içinde bir can büyüyor.Doğumdan sonra verirsin merak etme
3MelekAnnesi3 pink_dream25 oglumda da aldım 16 kilo ama 40 cıkmadan hepsi gitmişti buda aynı olcak o yüzden pek sevinmiyorum 😂
pink_dream25 mucizem09_ bende kusma olmadı hiç tam tersi öyle bi iştah geldi ki rüyamda yemek görüyordum😀
mucizem09_ pink_dream25 yaaaa olsin keske bende oyle olsaydi diyorum kuzum cok zordu cunku ciddenn kilo elbet verilir bence takma bile ❤❤❤
Meltem-can 17+7 deyim, ve 7 kilo aldım. Hamile yogasına ve yürüyüşlere başlayacağım. İlk aylarda sürekli kusmama rağmen kilo az da olsa almıştım ama son bir ayda fena iştahım açıldı maalesef.