Denodeno Kızlar 36 + 0 ım gün içerisinde vajinama iğne bıçak batıyor gibi his olur bi an iç çekiyorum kendimi eğiyorum falan bu durumu yaşayan var mı aranızda
kucuktospam Denodeno var bende de oluyor ama kısa süreli dinlenince geçiyorr hatta bu aralar arttı doktora muayene gittiğimde sormuştum sıkıntı yok dedi ama sen yine bir muayene ol doktorunun bilgisi olsun.
Mlsgllk Denodeno benim de öyleydi 37. Haftada 3cm açıklık olduğunu öğrendim şimdi 38 haftalığım yarın doktor kontrolüm var açılmam arttıysa belki yarın doğrurum😁
Nur0512 Denodeno bende yaşıyorum hatta 35. Haftada Cok yaşadım ilk gebelik oldugu için korktum sıklaşınca doktora söyledim olabilir dedi 36+6 olduk bizde
Denodeno kucuktospam doktorum vajina ağrısı önemsiz o olur dedi zaten haftada bir kontrolüm var adet sancısı gibi olduğunda haber ver dediği için bide benim de kısa sürüyor bi 2 3 dk oluyor sızlama gibi sonra geçiyor
efruzzz Mlsgllk sıfır sanci da alttan muayene mi etti 🙄benim doktor ısrarla bakmio doguma kadar alttan muayeneye gerek yok diye dusunuyor 🙄
Mlsgllk efruzzz bana hep 37′de çatı muayenesi yaparız doğum şeklini belirleriz diyordu. Özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
efruzzz Mlsgllk evet ama insan merak ediyor ya nst de sanci yoksa ama acilma varsa muayene etmeden bunu bilme sansim yok bebek kanala inmis midir onu öğrenemiyorum 🙄