Eessra_1 Kızlar bebeğime park beşik aldım, fakat içine olan yatak konusnda kafam çok karışık sizler hangi yatakları nerden aldınız,bana neyi tavsiye edersiniz? İlk defa alacağım memnun kalmak istiyorum
zeynepylmz Eessra_1 ben yaptırdım canım yenidoğana uygun yarı ortopedik yatak yapıldı ama ben mobilyasını aldığım yere söyledim onlar hediye olarak yaptırdı
gullcannn Eessra_1 Canım daha almadım bende yakında alicam ama yataş markanin almayi düşünüyorum. Diğer markalar pek bilinmiyor en azından bilindik birşey olsun daha güvenilir diye düşündüm.
Dtinc Esraakk ilk etapta yün yatak çok önerilmiyormuş, benimde annem yün yatağını yaptırdı park beşik içine ama üzerine yataştan yatak alıp koyduk, biraz büyüyünce yüne geçicez
Sarekrlngc gullcannn merhabalar ben haftasonu yataşa gittim twint cottony ve ninni modeline bakmaya ninni 7 cm yüksekliğinde cottony ve twiny 9 cm o yüzden cottony ve twiny arasında seçim yaptım hemen hemen birbirlerine çok benziyorlar tek fark twiny de 2 yüzlü bir bölümü 0/2 yaş arasında kullanılabilecek yumuşaklıkta diğer yüzü 3/6 yaşın kullanabileceği sertlikte cottony ise alerjenik dediler ben twiny model seçtim 70×110 ölçülerinde 258e aldım yataşın kendisinden😊
gizemozdemir1990 Eessra_1 ben yatas twiny alcam sanirim o onerilmisti. Siz hangisi ile arada kaldiniz?
gullcannn gizemozdemir1990 Bende onu düşünüyorum twiny ve cottony arasında kaldim ama büyük ihtimalle twiny şuan hepsiburada da indirimde yataş ürünleri
Sarekrlngc gizemozdemir1990 merhabalar ben haftasonu yataşa gittim twint cottony ve ninni modeline bakmaya ninni 7 cm yüksekliğinde cottony ve twiny 9 cm o yüzden cottony ve twiny arasında seçim yaptım hemen hemen birbirlerine çok benziyorlar tek fark twiny de 2 yüzlü bir bölümü 0/2 yaş arasında kullanılabilecek yumuşaklıkta diğer yüzü 3/6 yaşın kullanabileceği sertlikte cottony ise alerjenik dediler ben twiny model seçtim 70×110 ölçülerinde 258e aldım yataşın kendisinden😊
Sulegorkemakyol Eessra_1 kızım doğmadan önce bambu yarı ortapedik yatak almıltış meltem mobilyadan 3 senedir kullanıyoruz çok memnunuz hem alerjik değil hemde benim kızım çok aşırı terler ama yatğında yatarken daha az terliyor mesala
gullcannn gizemozdemir1990 Şikayet var dan okuduğum kadarı ile twiny alanlar memnun cottony bir tık pahali olmasina rağmen yinede ondan daha kötü süngeri var demisler. Sizede haber vereyim dedim. Az önce hepsiburada ve trendyola gireyim dedim herkes bitirmiş. Umarım tekrar yenilenir stokları.