Mamacitaa5 Merhaba herkese size sorum başlıkta da görüldüğü üzere bir de ben eylülde evlendim 5 aylık hamileyim son birkaç yıldır yememe içmeme dikkat ediyorum bugün eşimden kola istedim içtimde canım hiç bu kadar istememişti bir problem olmaz inşaAllah zaten tadını aldım daha da içmemeyi düşünüyorum?
tazeaane Mamacitaa5 bende nerdeyse 27.haftama kadar içmedim şimdi 30 haftalık olduk ama aradaki 3 haftada 3 bardak falan içtim sanırım. Ama bişey Olmaz canım üzerine biraz da su koy çok kafana takılırsa
Sezeniniz Mamacitaa5 bende arada içiyorum ama eşim biraz karışıyor her kola aldığında diyorum bırak kana kana içeyim 😂 ama bir çay bardağı düşüyor payıma 🤗 korkmayın bir iki kereden birşey olmaz ☺️🤗
Mamacitaa5 İçim rahatladı çok teşekkür ederim herkese normaldede çok tüketmem kolayı ama bi can istiyor 🤷🏻♀️🤗
Bernie Annem bana hamileyken gunde 1.5 litre icermis,birakamadigi bi bagimlilik gibiymis, sukur saglikliyim ,annemin gram selulit ya da catlagi yok, ve bende cola ya asla duskun degilim,evde olmasa da olur 😊 yani arada kacamaktan bisey olmaz🥳
winteriscoming Mamacitaa5 sade soda günde 1 tane öneriliyor bile mineral açısından kola fantayı da abartmadığınız sürece sorun yok tabiiki içmesek daha sağlıklı ama canım istediğinde 1 bardak içiyorum
BaharCos Şekersiz bir bardak içebilirsin arada dedi bana doktorum kola icin. Ama izin verdi diye canım cekmiyor. Belki yasak olsa aklıma gelirdi. 😀
ulviyedemirbas2 Mamacitaa5 sade soda içiyorum onun zararı yok ama cola fanta doktorum içme dedi ilk ayda 1defa fanta içdim başka da içmedım
kucuktosbik27 Mamacitaa5 benimde canımın çok çektiği zamanlar oldu max 3 barsak içmişimdir yada içmemişimdir 33. Haftanın içindeyiz. Normalde gazlı hiçbir içecek önerilmiyor hamilelikte fanta kola meyve suyu bunları normaldede tüketmek zararlı fazla kimyasal içeriyorlar . Çok canın çekince az bişe içmek gene nefsin körelmesi için yapacak bişe olmuyo ama içmemekte fayda var tabi. Mineralli maden suları içilebilir oda magnezyum açısından zengin ve doğal olduğu için günde 1 tane içebilirsin diyor doktor onuda 2 3 şişe anca içmişimdir genelde su içiyorum bem😅