Tugbayilmaz-_-53 Kızlar hiç olmadığı kadar sivilceye sahibim yüzümde. Doktorum hamileliktendir dedi ilaç önermedi. Sizin kullandığınız bir şey var mı?
Dtinc Tugbayilmaz-_-53 hamileliğimin ilk haftalarında sivilcelenmeye müsait yüzümde o kdr çok sivilce çıkmıştı ki. Şuan 36 haftadayım 30 dan sonra neredeyse bittiler, benim dr umda hiç bişi önermemişti.
Ozlem23 Tugbayilmaz-_-53 bende mayın tarlası gibiyim ama yapicak birşey yok doğunca geçmesini bekliyorum 😄😄
Tugbayilmaz-_-53 Miskokulum35 işe yarıyor mu bende alayım hemen. Dermoskin markasının temsilcileri ile iletişime geçtim ürünlerin kesinlikle doğal içerikli olduğunu söylediler. Birde onu düşündüm alsam mı diye
Miskokulum35 Tugbayilmaz-_-53 o markadan Bi bilgim yok canım yanlış olmasın. Ben faydasını gördüm. Kurutma yapıyor düzenli kullan faydasını görürsün bence
heyecanlibekleyiss Gano keçi sütlü sabun kullanabilirsiniz çok iyi geliyor. Yağlı kremlerden uzak durun. Sudokrem vs.. sivilceleri çoğaltabilir.
Tugbayilmaz-_-53 Ozlem23 ya insanın psikolojisi bozuluyor :) hiç kendimi bu kadar çirkin hissetmemiştimm
Ozlem23 Tugbayilmaz-_-53 evet aynaya azcik yakın bakınca ayrı bı çirkin oluyorum bazen iyiki maskeler var diyorum çenemin ordaki büyük sivilceleri kapatiyo
Tugbayilmaz-_-53 Ozlem23 benimde tam o bölgede oluşuyor. Maske iyi ki var gerçekten. Eşimi 1 aydır görmüyorum 2 gün sonra gidicem istanbula adam şok olacak. 2 haftadır çıkıyorlar :(
Tugbayilmaz-_-53 Ozlem23 yalana teşvik etmeyeyim dedim sonuçta sen her halinle güzelsin demek zorunda 😂