bircivcivannesi selam hanimlar, bime gelmişti kendime bi pilates topu edindim evden yapayım diyorum yavaştan, doğuma olumlu etkileri oluyormuş, sizin takip ettiğiniz YouTube kanalı vs var mı bunun için
Zeynepturkman bircivcivannesi doktora sor canım önce benim doktorum 32 de sordugumda daha erken başlama demişti .youtubeda var ilk başlangıc için ama simdi bende aldım bimden doktorum beklendediği için yapamıyorum
34_21_23 bircivcivannesi Ebru şallı ile hamile pilatesi videosunu takip ederek yapabilirsin. 31. Haftadayız 16. Haftamdan beri yapıyorum ne bel ağrısı ne ödem ne kramp hiç olmadı çok şükür
hilal8689 bircivcivannesi bence yapmayın. Ben hamilelik öncesi düzenli reformer pilatese gidiyordum. Oradaki hocam pek çok insanın videoya bakarak hareketleri yanlış yaptığını, pilatesin birebir yapılması gerektiğini söylüyordu.
bircivcivannesi 34_21_23 Zeynepturkman benim doktorum paylaşım yapmış instada orda gördüm, 24. hafta geç mi diye sordum, 3. ayın bitiminden sonra daha iyi olur aslında ama şu an da geç değil diye cevapladı
Selinda 34_21_23 nasıl yapıyorsunuz acaba? Ben şimdi videolarına baktım 15 tane videosu var belli bir sırayla mı yoksa hepsini mi
Zeynepturkman bircivcivannesi benim plesantam aşağıda ondan dolayı olabilir .genel olarak tabi normal doguma çok faydalı 3 den sonra başlatıyorlar ama özel bir durumunuz varsa bekletebiliyorlar o yüzden
34_21_23 Selinda hayır bir tane video su var 1 saat 28 dk onu açıyorum onunla birlikte bende yapıyorum. Ebru şallı ile hamilelikte pilates videonun adı