Oozgn Slvi38 ilkinde hiç yasamadigimiz için korkmuyorduk ama şimdi nasıl olacağını bildiğimiz için korkuyoruz 😢 herkes 2. daha kolay oluyor diyor ama göreceğiz bakalım
Slvi38 Aynen ilkinde farkında değildik ben 36 haftalığım kız erken gelir dıorlar doktorda net bişi demedi şekerim de var gebelik şekeri erken gelirse die de endişelenıyorum 38 bulut inşllh oğlum 38 ken geldi suyum gelmişti
Aiteh Slvi38 dogum yapmis kizlarin postunda evet ben cok okudum 2 ci dogumu kolay gecen. Bence ilki yaptiysaniz 2 ciyide hayli hayli yaparsiniz kendinize guvenin. Allah bu gucu zaten kadina vermiş.
Slvi38 Aiteh dua edelim öyle olsun korkum mu panik ettirip panik ataktan dolayı mı korku tetiklenıo ama acayıp korkuom. En basiti tuvalete gitsem sık sık bişi mi oldu olacak mı die endişelenıom
Ozgepoyrazaden Slvi38 bende aynı durumdayım . İlki epey zordu 11 saat sürmüştü ama herkes 2. Çok daha kolay olur diyor. Hiç korkmayın Allah sabrını verir elbet .
Ozgepoyrazaden Ben ilkinde o kadar sakindim ki doktorum bu ne sakinlik diye şaşırmıştı . Bunda o kadar sakin değilim başıma geleceklerden haberim var ne yazık ki 😂 Ama akıllandım olabildiğince evimde kalıp çok sıkışmadan gitmeyeceğim bu kez 😂
Prenseslerannesi34 Slvi38 benimde ikinci gebelik sezeryan olacak ama bende çok korkuyorum ilk doğum zordu biraz inşallah sağlıkla atlatırız herşeyin her acının bir sonu var geçecek inşallah deyip kendimi avutuyorum
Zeynep_ayaz Slvi38 23+6 cnm gunler cabuk gecio bana oglumla ugrasmaktan bian once kizimda gelsin istiyorum 😊 korku bndede var ama sonucu dusunmek lazim 🥰
Zeynep_03 @Slvi38 canım hiç korkma ilk doğumumda bende çok korktum ikincisi daha kolay oluyor emin ol sen sakin ol Bebişini düşün benm 3.doğum ama hiçbi korku yok sakin olmaya çalış herkesin doğum hikayesi farkli acıya dayanma gücü farklı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah🖤🥰🌼