Sesu Kızlar park yatak kenarları file gıbi acaba kenar korucu koysammi yoksa çok boğucumu olur acaba içi siz nasıl yaptınız park yatağı ilanlar
BuBenimOykum Sesu Bende Özdilekten uyku seti aldım onun içinde beşik kenarı için korumalıklar çıktı oldukça kullanışlı
Sesu BuBenimOykum evet canım yumuşak bende bilemedim diğer şekil kenarları açık yandan onu biz görebiliriz oda bizi görür ama diğer şekilde çok mu boğucu olur kapatınca
Sesu Emsare Emsare evet canım yumuşak bende bilemedim diğer şekil kenarları açık yandan onu biz görebiliriz oda bizi görür ama diğer şekilde çok mu boğucu olur kapatınca
Sesu mercimeginanne evet canım yumuşak bende bilemedim diğer şekil kenarları açık yandan onu biz görebiliriz oda bizi görür ama diğer şekilde çok mu boğucu olur kapatınca
mercimeginanne Sesu ince sünger bnm yaptırdığım çok yer kaplamıyor ben beğendim hem esinti falan olursa minnak burnu üşümesin o deliklerden 😂🙈
mercimeginanne Birgul sürekli tavsiye istenip yaptırdığımız sayfaları atıyoruz yardımcı olmak için ilk kez önerilen sayfaya yasak dediğinizi gördüm 🤷🏻♀️
Birgul mercimeginanne sayfa olarak önerebilirsiniz tabiki de. Ama link paylaşmak yasak, mutlu forumlar ☺️🌸
mercimeginanne Birgul valla dediğim gibi sayfaların linklerinide çok attık bilemedim 😂 sağlık olsun hayırlı akşamlar sizede 🌸