blue5 ipektosunannesi tekrar baktim sizin icin suan randevular var acik gözüküyor sistemde kaydiniz varsa hemen bakin.
ipektosunannesi blue5 aradığınız kriterlere göre randevu bulunamadı diyor. Zeynep kamilde boşluk vardı ordan aldım o da 20 nisana veriyor :(((
blue5 ipektosunannesi mesajinizi yeni gordum kusura bakmayin. 20 nisan randevusunu aldiniz mi dun gittiniz mi?
ipektosunannesi blue5 aldım ama gitmedim ondan önce kendi doktoruma gittim bebek kilo almamış yine o yüzden yarın dogum başlatılacak zaten
blue5 ipektosunannesi ben sizi 20-24. Haftada sanmistim. Bebeginiz de siz de iyisinizdir insallah kac haftalik oldunuz?
ipektosunannesi blue5 38 hafta bitti canım. Yarın kontrolümüz var duruma göre ya doğumu başlatacak ya da bi hafta da bekleyeceğiz minik kızımla :) teşekkür ederim sorduğunuz için
blue5 ipektosunannesi Allah hayirli saglikli dogum nasip etsin. Saglikla birbirinize kavusun insallah.🌸😊
ipektosunannesi semra34_erkan ben araştırmadım öyle rastgele hangisi çıkıyorsa ona almıştım randevuyu iptal ettiğim için hatırlamıyorum suan