hafsa2020 Kızlar yarın detaylıya gircem.. normal ultrasonla bakıldığı gibi bakılıyor demi? Karnımızı açıyoruz sadece yani merak ediyorm da bakalım bebişimin yüzünü net görebilcem mi🤗
Arven hafsa2020 Normal ultrason gibi bakılıyor tok gitmeni öneririm bana öyle söylenmişti benim 40-45 dk falan sürmüştü bebeğin tüm ölçümleri yapılmıştı çok keyifliydi doktor anlattıkça içinizdeki mucizeye bakmaya dolamıyorsunuz
MelisaMila hafsa2020 Aynı şey sadece biraz daha uzun bakılıyor bol bol izle bebişini 😊 Elleri ayakları organları güzel bir anı oluyor. CD kaydı iste belki verebilirler 😊
SultanElmasDemirel Normal ultrosan gibi bakılıyor. Tek farkı en az 15 dk sürüyor her yerini iyicr inceliyorlar. Tüm organları filan. Ölçüm alıyor. En sonda da bebeği4 boyutlu gösteriyorlar. Detaylı ultrason diğeri gibi standart.
hafsa2020 Ezgicann yok renkli ultrason oluyor herhangi bi kan vs vermiyosunz.. ultrasonla bebeğin tüm organlarına bakılıyor
Esrasaglik Can-tan 22. Haftadayız tam olarak net bir bilgim yok ama genelde 20-23 arası haftalarda yapılıyor diye biliyorum