Deletedmom434 rapunzel Cansum1 canım hamamın derecesi 38,9 dereceyi geçince ilk 3 aylık trimesterde ve son 3 aylık trimesterde sıcağa hassasiyet azalsada bebek için tehlikeli olabilirmiş girersenizde 10 dakikadan fazla kalmamak gerekliymiş
Yaprakk rapunzel hamam bebek için erken Doğum tehditi doktorum 40 haftayı doldurup da Doğum yapamayan arkadaşıma hamama gitmesini söylemişti riske atmayın derim :))
Deletedmom434 Aysenurtsr valla benide öyle daha sıcaklara dayanamıyoruz duşta bile iki dakika sıcak gelse fenalaşma modundayım
Oykuzey Vücut ısınızı 1-2 derece yükseltecek olan spor dahil her türlü aktiviteden kaçınılması gerektiğini okumuştum.
Cancancan rapunzel valla canım insanlar açılmam olsun diye sıcak banyo yapıyor ki hamam tümden gevşetir açılma falan olur allah korusun bence hiç riske atma
Beyza12344 rapunzel yanlıs yonlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla kasları asırı gevsettiği için erken doğum riskini tetikliyor diye biliyorum oksijen seviyesi de onemli dikkat edin
Defnenil Canım gitme bence ne olur ne olmaz bende cok gitmek istyorum ama cocuklarda sıcaktan dolayı problem olabiliyormuş araştırmıştım ben