Susamtanem2 valla ismini duyunca içim ürperiyor gerçekten. 2 aylık hamileyken sanırım vücut gebeliğe alışma surecindeyken aniden kabizliklar yaşamaya başladım ve zaten gebelik öncesi varolan çatlak nuksetti. Aman yarabbim 1 ay gündüz tuvaletten sonra 6-7 saat perişan oldum ağlaya ağlaya acılar çektim o sancı Rabbim dusmanimin başına vermesin yok öyle birşey. Ne yatabilnek ne oturabilnrk mümkün değil. Evde 5.5 yaşında kızım var ona bakamadım. Kremler lifli beslenme hiçbir işe yaramadı tam 1 ay perişan oldum anam babam dizlerini dövdü ben acı çekerken nolcak böyle diye. Çok zordu ya valla o acıyla neler geçti aklımdan keşke hamile kalmasaydim diye bir yandan aklım gitti bebek düşecek birşey olacak diye. En son annemlere geldim memlekete 1 hafta daha dayanabildim eşimi aradım dayanamıyorum bir çare bulalım geldi eve döndük İstanbul’a çok iyi bir proktolog doktora gittim ve bana küçük bir operasyon yaptı ondan sonra günden güne biraz daha rahatladım. Allah’a şükür şuan iyi gidiyoruz 6 aylık oldum doğumdan sonra tekrar nuksederse direk ameliyat olacağım aynı doktora. Psikolojimi alt üst etti bu illet 1.5 senedir 😥😑😑