Nuris1 FatmaArden_ tam olarak bende karar veremedim .31.5. Haftaligim….fakat büyük bir ihtimal YAMAÇ Koyucam ..Banada yardimci olun. Sizce nasil
Dareyn Elif2535 Misbah ilk defa duydum 🥰Ahmet isminin yanına çok güzel olmuş ikiside Efendimiz Aleyhissalatü vesselamı simgelemiş inşallah ❤️
Dareyn anneyim_33 Rahman ismi Allahın esmasıdır çiçeğim ♥️ tek başına konulmaz Abdurrahman olarak kullanılır 🌸
suleirez FatmaArden_ Eğer bebişimiz erkek olursa arden koymayı düşünüyorduk, size önerecektim bir de baktım ki soyadınız Ardenmiş. :))) Arden: Işıl Işıl olan, parıldayan, yüce 😊
FatmaArden_ suleirez ilk oglumun ismi Arden 😊 cok güzel bir isim. Seslenisi de cok guzel geliyo kulaga ☺️
Busra4334 1.Doruk 2.Ataberk 3.Berkay 4.Asil 5.Alp 6.Aras 7.Cenk 8.Ediz 9.Kaan En güzel olanı ve soy ismimiz Candan’a yakışanı hangisidir? fikir alabilirmiyim hanımlar kadalar çok karışık 🤣
Sevda-23 Tugcegkn sizi asla kırmak değil güzel anne niyetim ama çocuk ismi ile Yaşar ve ismi hayatına yansır bu gerçek anlam çok önemli ateş yakar bi kardeşim olarak söylemek boynumuzun borcudur sizin kararınız tabiki ama çocuk Allah korusun ateş gibi olmasın🤲🏻🤲🏻
esma_korkut Aslhn_gms094 hem kendi babam hem rahmetli kaynatamın ismi Ahmet …nasipse Ahmet Karan olacak
Gamzeren90 İlk oğlumun adı Mehmet Eren şimdi 18 haftalığım daha karar vermedik ama aklımızdaki Ahmet Efe Asil aras aren emir tuna