prensesannesi__ Cahideburak biz fazla erken karar vermişiz o zaman yaaa 12 haftalikti cinsiyet belli değildi hemen ayarladık sonradan fikir veren çok oluyo kafa karisiyo karar veremiyo insan 😊
Cahideburak prensesannesi__ biz kendimiz karar veremedik ki bir türlü o mu olsun bu mu olsun zor yani isim koymak
Beyhan-nn FatmaArden_ Kutay kutlu uğurlu ay demek eski hükümdarların sıklıkla kullandığı isimlerden aynı zamanda Şamanların ateş tanrısı
Habibe34 Beyzali inşallah. Çok sevdiğim isimdi aslında ayrı ayrı isterdim ama muhtemelen başka çocuk düşünmediğim için sevdiğim 2 ismi tek seferde koymak istedim.
Sevgikaya1525 FatmaArden_ hahahah😂😂benimde nerem ağırsa canım ne çekse kız derlerdi abimin eşi de benle rlikte hamile ona da erkek derlerdi benim erkek yengemin kız çktı😂😂şaşırtık herkesi😂
Kirmizivosvos Miray889 benimki daha çok minik ama oğlum olursa kesin Alparslan♥️☺️ Allah sağlıklısını versin inşallah 🙏 erkek kız farketmez diyorum ☺️
huzur- FatmaArden_ Arden , Ender bunların yanına bir de Erdem uyuyor gibi biz de Erdem Ege düşünüyoruz 🙂