Gulsennnnn Çok kararsızdik isim konusunda kızımın ismi Tuana oğlum olcak Talha düşünüyordum ama çevremdekiler yüzünden vazgeçtim eşimle Mert Aslan olsun dedik hastane çıkışını da isimli yaptırdım ama sanki yinede kararsızım 😄😄
seyram FatmaArden_ canım biz TOPRAK koyucaz Allah nasip ederse. 🙂 Ama yeğenlerimin isimleri de var düşünürsen EYMEN ve RÜZGAR 🌼 şimdiden tebrik ederim 🌼
FatmaArden_ Sevgikaya1525 benim belirtilerimde hep kizdi ilkindede suankindede hep kiz diyodum etrafimdakilerde oyle diyodu ama erkek ikiside 😁
Sevgikaya1525 FatmaArden_ hahahah😂😂benimde nerem ağırsa canım ne çekse kız derlerdi abimin eşi de benle rlikte hamile ona da erkek derlerdi benim erkek yengemin kız çktı😂😂şaşırtık herkesi😂
Lavinyaaaa anneyim_33 Cnm şevkini kırmak istemem ama Allah’ın isimlerinin çocuklara verilmesi uygun değil onlar sadece Rabbe has olduğu için peygamberimiz uyarmış Allah ismi koyan çoğu ailenin çocuklarının isimlerini bu yüzden kendi değiştirmiş :)
Zlhzynp Oğlum olursa Yiğit Ali💙kızım olursa Alya, Gülce, Bilge 💝isimlerinde kararsızım. 6 haftalık henüz 2.çocuğum.İlk çocuğum kız ismi Zeynep Ece💕
teachervera Sevgicankaran başınız sağ olsun çok üzüldüm adınıza 😔keşke benim eski eşim vefat etseydi de bizi böyle hamile ortada bıraktı. Sizin eşiniz yaşasaydı. İyiler erken gider 😔