Beren123 Merhaba kızlar a101 ve bime bebek nevresim seti gelecek daha önceden alıp kullanmanız var mı.nasıl acaba alınmalı mı
mlkkk Beren123 BİM’e gelen tek çift kişilik çarşaflar güzel bebek için olan çarşafta güzeldir ama nevresimleri bende merak ediyorum
umudum321 Beren123 ben geçen sefer binden almıştım yıkadım utuledim daha kullanmak nasip olmadı ama iyidi renk boya filan vermedi çift yastıklı yorganına tam oldu yastiklarini doldurdum bıraktım öyle
gulin-35 Gozdecaner solma yaptımı yıkadınızmı fıyatı cok uygun geldı banada ben baska yerden almıstım 160 tlydı fıyatı uygun olunca acaba dedım
Baloncuk41 Beren123 bu markanın bebek nevresiminden almistim daha once 5 senelik hala mis gibi pamuklu
Bilge44 Beren123 Ben yedek olsun diye Bimden aldım nevresim. Gayet güzel yüksek fiyata aldıklarımla aynı 👍🏻Filli🐘 sarı renkliydi çok şirindi 💛yıkadım ütüledim kaldırdım hiçbir şey olmadı. A101 i bilmiyorum ama🤷🏻♀️
BurcuLice Beren123 a101 in kumaşları hiç hoş değil ben beğenmiyorum biminde çoğu tekstil ürünü hoşuma gitmiyor açıkcası bazen iyi bazen kötü
birprensesvebirprensannesi Beren123 Geçen geldiğinde nevresim takımı almıştım ve güzel kumaşı falan 🙏
Gozdecaner gulin-35 solma falan yapmadi uzun süreli kullanımını bilmiyorum tabi ama uygun fiyatliyken alıp deneyin derim
Oglumveben34 Beren123 ben a101 in pikesini almıştım ablam ve yengemin bebeğine. O kadar yıkadılar vs ne rengi soldu ne pamuklandı. Çok kaliteli çıktı. Bu hafta da kendime aldıracağım inşallah