Nursem 7 haftalıkken Filiz Hanıma gitmiştim. kendim hemşireyim ve alttan muaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ultrasonda daha önce gördüğüm keseyi göremeyip alttan muayane yapıcaktı. Kesinlikle istemedim ve boş gebelik değerlerin yüksek demişti. Ağlayarak çıkmıştım. Beklicem demiştim. İyikide dediğini yapmamışım.
Nursem Ordan çıkar çıkmaz Mardin parkta mehmet beye gittim. Allah razı olsun kocaman resmini verip kalp atışı için çağırmıştı sağolsun 🙏🏻
Mine Bende hemşireyim filiz hanıma gidiyorum ama hiç öyle bi şey demedi bana alttan muayene içinde söylemedi hiç çok ilgili davranıyor detaylı inceliyor sürekli memnunum diye burda Doğum yapmayı düşünüyorum 😌
Nursem Tabi kişiden kişiye değişiyor beni çok ağlatıp çok üzmüştü. Onun için hiç memnun kalmadım soranlarada tavsiye etmiyorum. Siz memnunsanız ne güzel ☺ Mardin parkta Mehmet Bey, Midyatta Barış beye gidiyorum ☺
Mine Bende Mardin parkta bi doktora gittim ismini de hatırlamıyorum bayandı ama hastane çok pis gelmişti eşim tahlil bile yaptırmadan çıkarttı çünkü kusmaktan artık helak oldım bi daha gitmedik😂 şimdilik filiz hanımdan memnunuz memleketten de kendi akrabamız doktorumuz o da telefondan her şeye cevap veriyor gidince ona muayene oluyorum hala Doğum kararı veremedim 😌
Nursem Ben burda yapmıcağım doğumumu memlekette inşallah ☺🙏🏻 Dediğimiz kadın Bahar hnm biliyorum 😂 ağlayarak girdiğim için sekreter kıyamayıp kadına hayır deyip en iyi dr verdim ağlama diyerek tesadüfen göndermişti Mehmet beye 😄 Ayda bir kez gittiğim için mardine temizliği çok batmıyor gözüme açıkcası 15 dkda bitiyor işim 😄
Mine Nursem ben burda yapmayı kendim istiyorum da kısmet bakalım 😁 olabilir benim o hastaneye girip öyle koku falan olunca kusmam başladı eşim bi daha gelmem ded😂